foto: Juris Rozenbergs
FOTO: ar kokteiļu ballīti ieskandina Bauskas kantrimūzikas festivālu
Pasākuma apmeklētāji varēja arī baudīt muzikālus priekšnesumus.
Slavenības
2019. gada 6. jūlijs, 06:21

FOTO: ar kokteiļu ballīti ieskandina Bauskas kantrimūzikas festivālu

Jauns.lv

Nedēļas nogalē "Gemosā" ar īpašu kokteiļu ballīti tika ieskandināts festivāls "Country Bauska Festival 2019".

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja vairākas TV šova "X Faktors" zvaigznes - sanākušo vidū varēja manīt grupu "Carnelian", mūziķus Ati Zviedri, Rihardu Bērziņu un Mārtiņu Jātnieku, kas ir viens no festivāla organizatoriem.

"Country Bauska Festival 2019" ieskandināšana

2019. gada 5. jūlijā "Gemosā" notika īpašais "Country Bauska Festival 2019" ieskandināšanas pasākums.

gallery icon

Šogad starptautiskais “Country Bauska” festivāls 2019 norisināsies 12. un 13. jūlijā Bauskas Pilskalna estrādē. Festivāls izskanēs 21. reizi pēc kārtas, klausītājus priecēs gan ārvalstu, gan pašmāju mūzikas leģendas.

Šogad pirmo reizi uz festivāla skatuves kāps Eiropā tik ļoti iecienītās kantrimūzikas grupas - "Cousin Hatfield", kas festivāla apmeklētājiem sniegs ASV dienvidu daļai raksturīgos klasiskās kantrimūzikas ritmus, papildinot to ar jauneklīgām džeza un blūza skaņām. Kā rezultātā – pieci jauni un talantīgi mūziķi radīs patiesi unikālu un enerģisku skanējumu.

Tāpat klausītāji varēs baudīt ASV kantrimūzikas leģendas Alberta Lī uzstāšanos, kurš dalību festivālā Bauskā iekļāvis savā 2019. gada pasaules turnejas kalendārā. Uz festivāla lielās skatuves uzstāsies arī Igaunijas grupa “Chick N Band”, vācu “Big S”, kā arī virkne pašmāju mūziķu: “Latvian Blues Band “, “Carnelian & Bekars Band”, “Sestā jūdze”, “Dakota”, “The Rolltones” un “Martins Jatnieks Band”.

Paralēli uz festivāla mazās skatuves uzstāsies: “Eddie Dove Band”, “Hank Williams Tribute” no Lietuvas, “Bekars”, Aivars Birzmalis un Jānis Misiņš, “Zelta kniede”, “Mustangs”, “Country Side”. Tāpat abu festivāla dienu garumā paredzēti līnijdeju priekšnesumi.