foto: Inta Mengiša
Daniels Pavļuts izved sabiedrībā jaunu draudzeni
Cēsu pilsdrupu estrādē sarunu festivāla "Lampa" laikā politiķis bija sastopams ar jaunu pavadoni.
Slavenības
2019. gada 7. jūlijs, 07:57

Daniels Pavļuts izved sabiedrībā jaunu draudzeni

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Saeimas deputāts Daniels Pavļuts (43), kam pērnruden vēlēšanu laikā izjuka 12 gadu ilgusī laulība ar sievu Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades biroja vadītāju Lindu Pavļutu, šovasar iziet sabiedrībā ar jaunu pavadoni, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Bijušais Latvijas ekonomikas ministrs, pianists, latviešu kultūras darbinieks, ierēdnis un politiķis Daniels Pavļuts apprecējās 2006. gadā īsi pirms Jāņiem. Toreiz viņš vairs nestrādāja par Kultūras ministrijas valsts sekretāru, bet, izcīnījis "Fulbright Fellowship" stipendiju, iestājās prestižajā Hārvarda Universitātē, lai maģistrantūrā studētu sabiedrības vadību. Savukārt Pavļuta dzīvesbiedre Linda tobrīd Kultūras ministrijā vadīja Eiropas politikas nodaļu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daniels Pavļuts un viņa nu jau bijusī sieva Linda laulībā nodzīvoja 12 gadu, bet pērn izšķīrās.

Daniela un Lindas Pavļutu laulībā dzimuši divi dēli – Edvards, kurš, tāpat kā tēvs, ir muzikāli apdāvināts un mācās Rīgas Doma kora skolā, savukārt jaunākais Leonards šopavasar pabeidza pirmo klasi.

Vēlēšanu laikā Daniela un Lindas Pavļutu laulība izjuka, un izskatās, ka nepilnu gadu pēc šķiršanās politiķis ir gatavs publikai atrādīt savu jauno simpātiju. Simpātiskas brunetes kompānijā "Kas Jauns" Pavļutu jūnija nogalē sastapa Cēsīs, kur norisinājās sarunu festivāls "Lampa". Interesanti, ka Pavļuta T kreklu rotāja zīmīgs uzraksts – „Mēs esam dzīvesbiedri”.

Savas pavadones personību un draudzenes nodarbošanos deputāts pagaidām vēlas turēt noslēpumā. „Patiešām nevēlos komentēt, ceru uz sapratni,” viņš mulsi atbildēja par interesi saistībā ar viņa jaunajām attiecībām.