"Dziedošo ģimeņu" uzvarētājam Puncuļam ģimenes krīze
Ingars Puncuļs un Baiba Reine kāzu dienā pagājušā gada 13. septembrī Rēzeknē.
Slavenības
2015. gada 28. decembris, 16:38

"Dziedošo ģimeņu" uzvarētājam Puncuļam ģimenes krīze

Jauns.lv

TV šova “Dziedošās ģimenes” uzvarētāju Puncuļu ģimenes vecākais dēls Ingars Puncuļs (22) dzīvo šķirti no sievas Baibas Reines (21).

Pagājušā gada 13. septembrī Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē jāvārdu viens otram teica muzikāli jaunieši, kurus pazīstam gan kā Rēzeknes kora dalībniekus no TV3 šova Koru kari 3, gan arī kā dalībniekus LNT šovā Dziedošās ģimenes, kurā dažādās sezonās piedalījās gan Ingara Puncuļa, gan Baibas Reines ģimene.

Pēc gada laulības dzīvē abi rēzeknieši attālinājušies. Nu jau četrus mēnešus Baiba un Ingars dzīvo atsevišķi. Turklāt Baiba ir atteikusies no vīra uzvārda. „Kad apprecējāmies, pieņēmu Ingara uzvārdu kā otro un biju Reine-Puncule, bet, tā kā abi brīvajā laikā piedalāmies dažādos koncertos, mans dubultais uzvārds radīja grūtības – bieži vien tas vienkārši pazuda vai cilvēki jauca mūsu muzikālos projektus. Tāpēc nolēmu mainīt uzvārdu uz savu dzimto, arī Ingars tam piekrita,” žurnālam “Kas Jauns” pirms dažām nedēļām teica Baiba.

Viņa arī atzina, ka abu laulāto attiecības tobrīd bija raksturojamas kā saspringtas: „Mēs esam pārdomu laikā. Mēģinām saprast, vai vajag būt kopā vai nē. Jau ilgi dzīvojam atsevišķi, maz tiekamies, esam runājuši arī par šķiršanos, bet laiks rādīs, līdz kam tas viss aizies.”

 

Kasjauns.lv / Foto: no Puncuļu ģimenes privātā arhīva, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Tēmas