foto: Instagram
155 kg smagā modele Tesa Holideja pavēsta, ka ir panseksuāla
Tesa Holideja.
Trakā pasaule
2019. gada 4. jūlijs, 10:45

155 kg smagā modele Tesa Holideja pavēsta, ka ir panseksuāla

Jauns.lv

Pasaulslavenā 155 kilogramus smagā modele Tesa Holideja atkal pievērsusi sev mediju uzmanību - nupat viņa publiski pavēstījusi, ka ir panseksuāla.

Tesa Holideja ir viena no atpazīstamākajām lielo izmēru modelēm pasaulē, sociālās saziņas tīklā "Instagram", piemēram, viņai ir teju divi miljoni sekotāju.

Tesa nupat kādā intervijā pavēstījusi, ka uzskata sevi par panseksuālu - parasti šo terminu apzīmē, raksturojot cilvēku, kas iekāro otru, neatkarīgi uz viņa dzimumpiederības vai dzimtes. Panseksuāļi, piemēram, ir atvērti attiecībām ar cilvēkiem, kas pilnībā neidentificējas kā vīrietis vai sieviete.

Žurnālam "Nylon" modele pastāstījusi par kādu notikumu kādā Meksikas bārā, kur vīrietis, kā viņai šķitis, esot pavaicājis, vai viņa ir biseksuāla. "Es teicu: 'Paldies par apvaicāšanos. Esmu daudz domājusi par manām attiecībām, un domāju, ka vārds panseksuāla mani raksturo vairāk nekā biseksuāla'," tā atbildējusi Tesa. Izrādījies gan, ka vīrietis Tesai vien vaicājis, vai viņa grib "pirkt", nevis interesējies par viņas orientāciju.

Kopš 2014. gada Tesa ir precējusies ar fotogrāfu Niku Holideju. Bet viņa norāda - iespējams, reiz izmēģinās arī attiecības ar sievieti. "Šķiet, es īsti nezinātu, ko darīt. Bet droši vien saprastu un galā tiktu," saka modele.

"Plus size" modeles Tesas Holidejas dzīves ainiņas

"Plus size" modeles Tesas Holidejas dzīves ainiņas.

gallery icon

Tesas Holidejas privātās bildītes

gallery icon