foto: WWD/REX/ Vida Press
39 gadu vecumā pēc orģijām miris pazīstams arābu modes dizainers
Halids al Kazimi pagājušajā vasarā Londonas modes nedēļā.
Slavenības
2019. gada 4. jūlijs, 07:05

39 gadu vecumā pēc orģijām miris pazīstams arābu modes dizainers

Jauns.lv

Trīsdesmit deviņu gadu vecumā pēc orģijām miris pazīstamais arābu modes dizainers Halids bin Sultans al Kazimi, kura radītās drānas nēsājušas amerikāņu mūziķe Lady Gaga un britu dziedātāja un TV dīva Šerila Koula.

foto: WWD/REX/ Vida Press
"Qasimi" modes skate pagājušajā mēnesī Londonā.

Halids, kas bija Apvienoto Arābu Emirātu viena no apgabaliem - Šarhas emirāta - valdnieka dēls, miris atrasts savā Londonas mājā. Un informēti avoti ziņo, ka miris no narkotiku pārdozēšanas pēc sarīkotas vērienīgas ballītes. "Viņš mira pēkšņi - uzreiz pēc narkotiku lietošanas," britu mediji citē zinātājus.

Policija al Kazimi penthausā atradusi lērumu A klases narkotiku, un avoti stāsta - tur bijusi sarīkota īsta orģija. Aresti veikti vēl neesot, bet ēkas apkalpojošam personālam amatpersonas likušas klusēt, lai netraucētu izmeklēšanai. Kā redzams, ne visi likumsargu pavēles pildījuši, un informācija nonākusi mediju rīcībā.

Halids - modes nama "Qasimi" līdzīpašnieks - bija Apvienoto Arābu Emirātu trešās lielākās pilsētas Šarjahas valdnieka šeiha Suleimana bin Muhameda al Kazimi dēls. Šeiha ģimenei pieder īpašums Anglijas grāfistē Saseksā, un tur 1999. gadā 24 gadu vecumā miris pēc heroīna pārdozēšanas atrasts tika Halida vecākais brālis.

foto: AFP/Scanpix
1. jūlijā miris, divas dienas vēlāk dzimtajos Emirātos nelaiķis jau guldīts zemes klēpi.

Bet Halida mirstīgās atliekas atrastas Londonā - prestižos apartamentos Naitsbridžā, 12 stāvu ēkā, kur ir 205 dzīvokļi, un katrs no tiem maksājot ap 100 miljoniem eiro.

Tēmas