foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Lenija Kravica meita apprecas tēva glaunajā īpašumā Parīzē
Karls un Zoja šogad februārī "Oskara" ceremonijas ballītē.
Slavenības
2019. gada 3. jūlijs, 17:07

Lenija Kravica meita apprecas tēva glaunajā īpašumā Parīzē

Jauns.lv

Jūnija beigās par precētu sievu kļuvusi populārā mūziķa Lenija Kravica meita aktrise Zoja Kravica (30) - viņa sava papus īpašumā Parīzē teica jāvārdu kolēģim Karlam Glasmenam (31).

Ceremonijā klāt bija gan līgavas vecāki mūziķis Lenijs Kravics un aktrise Lisa Boneta. Arī Lisas vīrs - Holivudas zvaigzne Džeisons Momoa. Tāpat viesu vidū bija Zojas ekrāna partneres no slavenā seriāla "Big Little Lies" - Nikola Kidmena, Lora Derna, Šeilīna Vudlija un Rīza Viterspūna, "Greja piecdesmit nokrāsu" režisore Sema Teilore-Džonsone ar vīru aktieri Āronu Teiloru-Džonsonu, angļu modele un aktrise Kara Delevinje, "oskarotais" aktieris Edijs Redmeins un citas šovbiznesa zvaigznes.

Lenija Kravica trīsstāvu māja atrodas vienā no ekskluzīvajiem Parīzes rajoniem. Ēka viņam pieder jau 13 gadu. Un tieši tajā viņa meita tagad izgājusi pie vīra.

Zoja ar Karlu iepazinušies pirms dažiem gadiem kādā bārā. Saderinājās pāris pērn - bet viss nav ritējis tā, kā Karls iepriekš bija plānojis. Viņš bijis iecerējis mīļoto bildināt Parīzē, taču nācies šo romantisko brīdi pārcelt uz pāra dzīvojamo istabu - pārceltu darba grafiku dēļ došanās uz Franciju pajukusi, tāpēc Karls nolēmis nekavēties un lūgt mīļotās roku turpat pašu mājās.

"Es biju treniņbiksēs. Šķiet, pat mazliet iedzērusi. Es jutu, kā sitas viņa sirds un vaicāju: "Mīļais, tev viss labi?" Es tiešām biju par viņu satraukusies," tā bildinājuma vakaru atminas Zoja. "Un man pat ļoti patika, ka tas notika ne pēc viņa komplicētā Parīzes plāna. Man patika, ka es biju savās mājās, savās treniņbiksēs."