foto: AP/Scanpix
Zināms, kas varētu tēlot galveno lomu jaunajā Holivudas filmā par Elvisu Presliju
Viņsaulē rokenrola karalis aizgāja 1977. gada augustā.
Kino
2019. gada 3. jūlijs, 06:19

Zināms, kas varētu tēlot galveno lomu jaunajā Holivudas filmā par Elvisu Presliju

Jauns.lv

Holivudā pilnā sparā rit gatavošanās, lai sāktu veidot filmu par rokenrola karali Elvisu Presliju. Nu izskanējušas ziņas, ka reālākais kandidāts uz titullomas iegūšanu ir dziedātājs Harijs Stailss.

foto: Laurent VU/SIPA
Harija aktiera kontā bez videoklipiem ir arī loma Kristofera Nolana 2017. gada filmā "Dankerka".

Darbs pie filmas uzticēts mūsdienu kinoklasikas darbu "Romeo + Džuljeta", "Mulenrūža" un "Lielais Getsbijs" režisoram Bazam Lurmenam. Zināms arī jau, ka pulkveža Toma Pārkera lomai apstiprināts Toms Henkss. Bet pārējo galvenāko lomu atveidotāji vēl tiekot meklēti.

Un nu tapis zināms, kādi tad iespējamie Elvisa atveidotāji gājuši uz provēm - atrādīties bijuši gan Ensels Elgorts ("Zaļknābis pie stūres"), gan Ostins Batlers ("Reiz Holivudā"), gan Mailss Tellers ("Atsitiens"). Bet vislabāko iespaidu esot atstājis puišu grupas "One Direction" dalībnieks Harijs Stailss, tā vēsta informēti avoti.

Zināmi esot jau arī filmas scenārija autori - Lurmens pats, Kregs Pīrss, kas strādājis arī pie "Romeo + Džuljeta", "Mulenrūžas" un "Lielā Getsbija", un Sems Bromels, kurš dažās filmās bijis "oskarotā" Lurmena palīgs.

"Warner Bros. Pictures" paspārnē veidotajā filmā, kam nosaukuma vēl nav, tikšot stāstīts par Preslija draudzību ar viņa slaveno menedžeri - pulkvedi Pārkeru.