foto: Instagram
Linda Leen saņem komplimentu šalti par "jaudīgo skaistumu"
Slavenības
2019. gada 30. jūnijs, 06:58

Linda Leen saņem komplimentu šalti par "jaudīgo skaistumu"

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Linda Leen, īstajā vārdā Linda Lezdiņa, 40. dzimšanas dienas priekšvakarā izpelnījusies uzmanību par savu jauno kleitu.

Skatuves māksliniece baltā mežģīņu kleitā ar izceltu dekoltē zonu šomēnes uzstājās kādā privātā pasākumā Jūrmalas restorānā "Laivas", kur parasti viesības un privātus pasākumus rīko itin naudīgi ļaudis. Svinības, kuras ar savu dziedājumu un efektīgo tēlu krāšņoja Linda Leen un vairāki citi „augsto plauktiņu” mūziķi, pie sirds bija gājušas arī pašai dziedātājai.

Ievietojot fotogrāfijas no notikuma vietas sociālajos tīklos, pelnīti par dīvu dēvētā Linda Leen dalījās ar savu pacilāto noskaņojumu. „Šodien ir tas vakars. Kad mans darbs mani tādā mērā uzlādē, ka nespēju aizbraukt mājās, pasākuma magnētiskā atmosfēra tur savos valgos... Un tā es sēžu tepat pie Lielupes, skatos salūtu un augošo Mēnesi, sūcu korporatīvo "Chablis", klausos viesu čalas un 90to melodijas pārdesmit metru attālajā kņadā (šobrīd skan „Let’s come together, right now, oh yeah in sweet harmony”...), pār upi tālumā aiztriecas vilciens uz Rīgas pusi, un ir „nepanesamais esības vieglums”,” Linda, kam 26. jūlijā būs 40. dzimšanas diena, vēstīja ierakstā sociālās saziņas tīklā "Instagram".

Tikmēr viņas sekotāji no draugu, paziņu un pielūdzēju loka vairāk apjūsmoja dziedātājas žilbinošo izskatu. „Linda, cik Tu esi skaista! Kā nekad iepriekš!” vēstīja režisora Jāņa Nordes dzīvesbiedre Zane Bērziņa. Līdzīgās domās bija arī neskaitāmas citas sievietes. Starp vairumu daiļā dzimuma pārstāvju komplimentiem, kuros Leen atkal tika atgādināts, ka viņa ir dīva, ka izskatās burvīgi un cik fantastiski viņa izceļas daļēji caurspīdīgajā kleitā, savu (un, domājams, vēl daudzu citu) vīrieša viedokli jūsmīgi pauda radio balss, TV raidījumu un pasākumu vadītājs Valdis Melderis, rakstīdams: „Ohohooooou, lūk, šis ir skaistums, ko es sauktu par jaudīgu!”