foto: Juris Rozenbergs
Aktrisi Mariju Bērziņu no izrādes aizved ar ātro palīdzību: "Biju ārkārtīgi nobijusies"
„Tas bija briesmīgi, biju ārkārtīgi nobijusies, sākās panikas lēkme," atminas Marija.
Slavenības
2019. gada 27. jūnijs, 06:18

Aktrisi Mariju Bērziņu no izrādes aizved ar ātro palīdzību: "Biju ārkārtīgi nobijusies"

Žurnāls "Kas Jauns"

16. jūnijā tiešā ceļā no Latvijas Nacionālā teātra skatuves mediķi aizveduši aktrisi Mariju Bērziņu, kuru tveices dēļ izrādē "Skroderdienas Silmačos" piemeklēja veselības likstas, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Skanīgās balss īpašniece nu jau atkal jūtas labi, un žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi par to, kas īsti atgadījās. „Bija neizturama tveice, vienā brīdī jutu, ka pašsajūta pasliktinās. Jutu nespēku, galva reiba, sapratu – tūlīt ģībšu, tūlīt zaudēšu samaņu. Tas bija briesmīgi, biju ārkārtīgi nobijusies, sākās panikas lēkme. Tika izsaukta ātrās neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, un, gaidot mediķus, domāju – kā tas būs, ka mani tagad pa taisno no skatuves nesīs cauri visai skatītāju zālei?!” atminas aktrise.

Pirmo cēlienu, par laimi, Marija izturēja. Kolēģi mobilizējās un centās sniegt viņai atbalstu. Mārtiņš Egliens, piemēram, Mariju uzpasēja, atžirgt palīdzēdams ar ūdeni.

Latvijas Nacionālajā teātrī atkal sācies “Skroderdienu” laiks

Latvijas Nacionālajā teātrī atkal sācies “Skroderdienu” laiks, šogad Indras Rogas iestudējuma ansamblis savus skatītājus gaidīs jau 10. sezonu, 16. jūnijā ...

gallery icon

Kad Marija bija saņēmusi nepieciešamo medicīnisko palīdzību, viņa palaista mājās. Neraugoties uz nogurumu pēc kārtīgi neizgulētās nakts, skatuves māksliniece nākamajā rītā jau bija ierindā un piedalījās mēģinājumā. Bērziņa kopā ar kolēģiem sparīgi izdziedāja vasaras brīvdabas koncertprogrammas "Mīlestība" repertuāru – latviešu mūziklu un rokoperu skaistākās dziesmas, kas Latvijas estrādes pieskandinās, sākot no atklāšanas koncerta Rojas estrādē 19. jūlijā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!