foto: Facebook
Šovmenis Kaspars Breidaks kļuvis par precētu vīru - jaunajā dzīvē iebrauc uz motocikla ar blakusvāģi
Slavenības
2019. gada 25. jūnijs, 06:21

Šovmenis Kaspars Breidaks kļuvis par precētu vīru - jaunajā dzīvē iebrauc uz motocikla ar blakusvāģi

Jauns.lv

"Brīdis, kad jaunskungs par kungu top, līdzinoties negaisam. Izrādās, kas no attāluma negaiss, tuvumā gaiss. Es elpoju mīlestību. Es Jums saku, tas ir baigi forši!" sociālās saziņas tīklā "Facebook" ierakstījis šovmenis, radio balss un viens no Latvijā pieprasītākajiem kāzu vadītājiem Kaspars Breidaks, publiskojot foto no savām kāzām.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", 32 gadus vecais Breidaks savas līgavas Zanes jāvārdu saņēma Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē laulību ceremonijā, kas izvērtās par visiem neaizmirstamu iestudējumu.

Kaspars Breidaks, kurš darbdienu rītos dzirdams "Radio SWH" raidījumā "Tik tik tik", ir viens pieredzējušākajiem kāzu jautājumos Latvijā, jo pats piedalījies – fotografējis vai vadījis – jau 250 (!) kāzu. Tāpēc viņa un Zanes Goiževskas lielā diena tika gaidīta ar īpašu ziņkāri. Būdami ikdienā saistīti ar teātra pasauli – Kaspars ir improvizācijas teātra "Spiediens" dalībnieks, bet Zane saistīta ar Skolēnu pils teātri "Zīļuks", kurā viņas mamma ir režisore –, jaunais pāris izlēma precēties... teātrī. Sarunā ar "Kas Jauns" Kaspars atklāj gan aizkustinošu iepazīšanās stāstu, gan to, kas emocionāli mainījies, esot precēta vīra godā.

Breidaku iepazīšanās stāstu, jaukās un jautrās ceremonijas nianes, jaunā vīra viedos vārdus, kā arī, protams, citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!