foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: pašā vasaras svelmē noslēdzas komēdijas "Jaungada taksometrs 2” filmēšana
Kā ir, Lauri? Karsts, vai ne?
Kino
2019. gada 21. jūnijs, 11:25

FOTO: pašā vasaras svelmē noslēdzas komēdijas "Jaungada taksometrs 2” filmēšana

Jauns.lv

Ceturtdien, 20. jūnijā, noslēdzās Māra Martinsona filmas "Jaungada taksometrs 2” uzņemšana - un atkal pašā vasaras svelmē Ziemassvētku vecīša tērpā nācās sutināties dziedātājam un aktierim Laurim Reinikam.

Filmas uzņemšanas procsa noslēdzošajā dienā pasākumu vietā “Stradivari” Reiniks, mugurā tērpis Ziemassvētku vecīša tēlam ierastās drānas, lēkšoja kopā ar līnījdeju grupu “Jautrie zābaciņi”. Bet filmēšanas pārtraukumos nācās izmantot dažādus atvēsināšanās veidus - i vēdeklīšus, i mazu ventilatoriņu.

Filmas "Jaungada taksometrs 2" filmēšanas aizkulises

Filmas "Jaungada taksometrs 2" filmēšanas aizkulises.

gallery icon
63

Komēdijā "Jaungada taksometrs 2” galvenajās lomās - Lauris Reiniks, Anete Krasovska, Baiba Sipeniece-Gavare, Valters Krauze, Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Zane Dombrovska, Anna Lieckalniņa un Kozmens. Filma ir turpinājums pērn novembrī uz ekrāniem iznākušajam "Jaungada taksometram", kas stāstīja par notikumiem Vecgada vakarā, kad taksometra aizmugurējā sēdeklī nejauši atstātā Jaungada dāvana liek Andrejam atcerēties raibo svinētāju kompāniju, kas tai vakarā viesojusies viņa automobilī.

"Savā laikā mans draugs teica - turpinājumus taisa tikai veiksmīgām filmām. Un es uzskatu, ka par "Jaungada taksometrs" jau tagad var teikt, ka tā ir veiksmīga filma, jo tā ir atradusi savu skatītāju un ir padarījusi jaunā gada gaidīšanas laiku gaišāku un priecīgāku," atklāj režisors Māris Martinsons.

"Manu vēlēšanos izveidot "Jaungada taksometrs 2" veicināja tas, ka atsaucība bija ne tikai no skatītājiem, bet arī mūsu komandas aktieriem un arī citiem - gan aktieriem, gan sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri, daloties ar savām pozitīvajām emocijām, izteica vēlēšanos un gatavību ar prieku piedalīties filmas turpinājuma tapšanā," saka režisors.