foto: Publicitātes
Evija Sloka atklāti pastāsta par savām likstām: "Vēl joprojām katra diena ir kā jautājuma zīme"
Slavenības
2019. gada 19. jūnijs, 15:01

Evija Sloka atklāti pastāsta par savām likstām: "Vēl joprojām katra diena ir kā jautājuma zīme"

Jauns.lv

Mūziķe Evija Sloka sociālās saziņas tīklā "Facebook" padalījusies ar likstām, kas viņu gada laikā piemeklējušas. Un nu pēc šīm pārmaiņām viņa izlēmusi mainīt imidžu, jo "sevi vairs neatpazīst".

"Ir jau pagājis gads ar nepārtrauktām izmaiņām manā dzīvē... Un vēl joprojām katra diena ir kā jautājuma zīme. Pa vidu tam visam es arī iekļuvu auto avārijā, tad slēpojot pārrāvu celī saiti un izslimoju 3 infekcijas," atklāj Sloka. Nu gan viss esot kārtībā, piebilst viņa un saka: "Visām šīm pārmaiņām ejot cauri, vairs neatpazinu sevi spogulī, tāpēc arī rezultātā īsi mati."

Kā zināms, pērn novembrī Evija, publicējot jaunu dziesmu, ar to pavēstīja, ka ir izšķīrusies no sava vīra.

Rit jau piektais gads, kad Evijas Slokas ikdiena paiet Amerikā, kur māksliniece ir mūzikas privātskolotāja bērniem. Evija Amerikā bērniem māca mūziku, dziedāt, klavierspēli un vijoles spēli. Paralēli viņa cītīgi strādā pie latviešu šūpuļdziesmu albuma.

Uz ASV savulaik Sloka pārcēlas mīlas dēļ - mācoties Anglijā, iepazinās ar itāliešu izcelsmes amerikāņu puisi Frančesko Rea, kas vēlējās atgriezties dzimtajā Amerikā un ņēma līdz savu jauniegūto draudzeni. ASV pāris nosvinēja kāzas, bet pērn novembrī kļuva zināms - laulība izjukusi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Evija un Frančesko savulaik iepazinās Anglijā.

Nu Evija padalījusies ar atklātu vēstījumu, kādi notikumi viņas dzīvē bez šķiršanās no vīra gada laikā vēl bijuši.