Andrejeva un Duļevska gadumijā pošas krāšņi. Jaungada koncertšova AIZKULIŠU FOTO
Dziedātāja Aija Andrejeva svētkos mirdzēja pašmāju dizaineres Indras Salcevičas darinātā kleitā, savukārt TV seja Jana Duļevska izvēlējās zīmola „Amoralle” tērpu.
Slavenības
2016. gada 1. janvāris, 11:24

Andrejeva un Duļevska gadumijā pošas krāšņi. Jaungada koncertšova AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

TV3 Jaungada koncertšovā „Mirklis pirms pusnakts” skatuves un TV ekrāna zvaigznes saposušās cita par citu spožāk. Kādu dizaineru tērpus izvēlas slavenības?

Populāri skatuves mākslinieki, pašmāju TV seriālu aktieri un citi sabiedrībā zināmi ļaudis, krāšņi saposušies, kuplā skaitā pulcējās Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, kur norisinājās TV3 Jaungada koncertšova „Mirklis pirms pusnakts” filmēšana. Koncertu vadīja brīnišķīgais un atraktīvais humoršovu zvaigžņu trio – Jānis Skutelis, Jana Duļevska un Valters Krauze, uz skatuves ar priekšnesumiem kāpa daudz populāru izpildītāju, kā Aija Andrejeva, Antra Stafecka, grupa „Opus Pro”, duets „Sandra”, „Bet Bet”, Ivo Fomins, Jānis Stībelis, Normunds Rutulis un daudzi citi, savukārt pie galdiņiem koncertšovu baudīja TV3 ekrāna zvaigznes Arnis Krauze, Kristīne Žilde-Krēvica, Armands Simsons, Agnese Drunka, kā arī pašmāju seriālu „UgunsGrēks” un „Viņas melo labāk” aktieri Evija Skulte, Lauris Dzelzītis, Juris Strenga, Arnis Līcītis, Regīna Devīte, Ilze Pukinska un citi.

Pēc svinīgās daļas visi pulcējās aizkulisēs, kur iegrieza ballīti pie svētku galda ar uzkodām un šampanieti. Svinības noslēdzās ar jestriem dančiem.

   

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Facebook.com