foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: gada sirreālākajā ballītē satiekas Devīte, Kiops, Veits, jūtūberi un "drag queens"
Mūziķi Guntis Veits un Sandis Kiops kopēju valodu atrada ātri.
Trakā pasaule
2019. gada 15. jūnijs, 09:10

FOTO: gada sirreālākajā ballītē satiekas Devīte, Kiops, Veits, jūtūberi un "drag queens"

Jauns.lv

Piektdienas, 14. jūnija, vakarā Kalnciema kvartālā notika šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte, kas tuvu asarām noveda Latvijas populārāko jūtuberi Evelīnu Pārkeri, bet kvartāla pārstāvjiem lika pārtraukt šo pasākumu.

Kā zināms, drīzumā gaidāms Latvijā pirmais profesionāļu veidotais "YouTube" šovs “Gribi kļūt slavens?”, ko vadīs Evelīna Pārkere. Nupat kļuvis zināms, ka interneta kanālā tas startēs 1. jūlijā. Atceramies, ka maija sākumā, žūrijas sastāvā klātesot Evelīnai, dziedātājai Olgai Rajeckai un mūziķim, podkāsta vadītājam Jānim Krīvēnam, tika atlasīti tie 10 dalībnieki, kas sacentīsies spējā kļūt slaveniem.

Pirmo uzdevumu Evelīna deva jau uz atklāšanas ballīti – viņiem bez naudas bija jāsarīko neaizmirstamākā šīs vasaras ballīte Kalnciema kvartālā, turklāt uz to jāsaaicina pēc iespējas vairāk slavenību. Tam dalībniekam, pēc kura ielūguma ierastos visvairāk slavenību, tika solīta imunitāte izbalsošanā. Kāds būs rezultāts, redzēsim šova pirmajā sērijā.

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte

Šova "Gribi kļūt slavens?" atklāšanas ballīte Kalnciema kvartālā 2019. gada 14. jūnijā.

gallery icon
94

Jauns.lv viesu vidū manīja visai raibu publiku - ielūgumu ierasties bija pieņēmusi aktrise Regīna Devīte, dziedātājs Guntis Veits, jūtubes mīlas pāris Baiba un Gustavs, Emilija Young, Lota Ulmane, Santa Buša, Edgar Fresh, mūziķis Sandis Kiops ar draudzeni Dainu, “drag queens” (cilvēki, kas pārģērbjas otra dzimuma tēlā): Amuna Davis, Stef Konter, Calypso Royal, kā arī viens no Latvijā zināmākajiem Ziemassvētku vecīšiem Ainārs Ašaks.

Neraugoties uz to, ka piedalījās atlasē, viens no Latvijā zināmākajiem “drag queen” Rojs Rodžers nebija ieradies, visticamāk, ņemot vērā viņa neseno konfliktu ar Amunu Davis.

Dalībnieki demonstrēja “Public makes image” dizaineres Lienes Grīnbergas jaunāko modes kolekciju, cienāja ar vegāniskiem našķiem un cerēja, ka ar uzdevumu būs tikuši galā veiksmīgi. Tomēr – nekā. Par spīti iecerēm celt priekšā triku meistarus un citas atrakcijas, kurās skatītājiem tikt pie “Sexy Style” sarūpētiem lubrikantu maisiņiem, pārtrauca iecienītās izklaides vietas pārraugi, darot zināmu, ka šitas vāji apmeklētais pasākums jābeidz. Jāteic, ka arī Pārkere nepavisam nebija apmierināta ar dalībnieku paveikto un sarunā ar Jauns.lv neslēpa, ka viņai “ir kauns!” par to, cik vājš izvērties pasākums.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pārkere nepavisam nebija apmierināta ar dalībnieku paveikto un neslēpa, ka viņai “ir kauns!” par to, cik vājš izvērties pasākums.