foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Džordžs Klūnijs atklāj noslēpumu par draudzību ar Meganu un princi Hariju
Džordžs un Amala Klūniji.
Slavenības
2019. gada 17. jūnijs, 06:57

Džordžs Klūnijs atklāj noslēpumu par draudzību ar Meganu un princi Hariju

Jauns.lv

Tas, ka princis Harijs un viņa sieva Megana ir labi pazīstami ar Džordžu un Amalu Klūnijiem, bija zināms jau sen. Ne velti aktieris un viņa dzīvesbiedre bija aicināto viesu skaitā karalienes Elizabetes II mazdēla kāzās. Taču par to, cik tuva draudzība vieno abus pārus, līdz šim nebija plašāk zināms.

Nesenā intervijā Džordžs Klūnijs atklājis, ka draudzīgas attiecības ar Meganu un viņas vīru aktieri vienojot jau gandrīz no tā brīža, kad nākamā hercogiene pirmo reizi apmeklēja Hariju Lielbritānijā. Kopš tā laika abi pāri regulāri satiekoties, prasmīgi izvairoties no nokļūšanas paparaci foto objektīvu redzamības lokā.

Amala un Džordžs Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās

gallery icon
19

Klūnijs pastāstījis, ka princis Harijs ar savu mīļoto ne reizi vien ciemojušies viņu villā Itālijā pie Komo ezera. Savukārt tagad abām ģimenēm satikties kļuvis vēl ērtāk, jo Harija un Meganas jaunās mājas – Frogmoras kotedža – atrodas pavisam netālu no Klūniju pāra Anglijas īpašuma Soningā, Berkšīras grāfistē. „Tagad mēs dzīvojam netālu un bieži aicinām viens otru ciemos – uz vakariņām vai tāpat vien mazliet papļāpāt. Viņi abi – Harijs un Megana – ir brīnišķīgi, labi un jautri cilvēki, un viņi ļoti mīl viens otru!” – apliecina Džordžs Klūnijs.

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera

Klūniju villa Itālijā pie Komo ezera.

gallery icon
14

Starp citu, pirms kāda laika klīda runas, ka princis un viņa sieva esot izvēlējušies Džordžu un Amalu Klūnijus par sava dēla Ārčija krustvecākiem.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Savukārt pavisam nesen Klūnijs kategoriski noliedza šo pieņēmumu, paskaidrojot, ka viņš ļoti daudz strādājot un cenšoties palīdzēt savai sievai ar dvīņu Emmas un Aleksandra pieskatīšanu. Klūniju pāra bērniem vēl nav pat divi gadi un jaunus, nopietnus pienākumus – kāds būtu krustvecāku gods – Klūniju pāris šobrīd pieņemt nevarētu.

Amala Klūnija ar dvīņiem

Džordža Klūnija sieva Amala Klūnija ar gadu vecajiem dvīņiem: meitu Ellu un dēlu Aleksandru.

gallery icon
13

To, kas būs Ārčija krustvecāki, visticamāk uzzināsim jau šovasar, kad Harijs un Megana varētu rīkot bērna kristības.

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakarā

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis ...

gallery icon
21

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā.

gallery icon
10