foto: Juris Rozenbergs
Pirmo reizi pēc skandāla sabiedrībā atkal parādās Leons Bemhens - "Muse" koncerta viesis
Lolita un Leons Bemheni "Muse" koncertā 12.jūnija vakarā.
Mūzika
2019. gada 13. jūnijs, 07:49

Pirmo reizi pēc skandāla sabiedrībā atkal parādās Leons Bemhens - "Muse" koncerta viesis

Jauns.lv / LETA

Vakardienas "Muse" koncerts neatstāja sarūgtinātus nedz grupas kvēlākos fanus, nedz tos, kuriem "Muse" ir jaunatklājums. Uz grandiozo koncertu "Arēnā" Rīga" ieradās gan pašmāju sabiedrība elite, gan mūzikas mīļotāji, un starp tiem bija arī bijušais "Rīgas satiksmes" vadītājs Leons Bemhens ar kundzi Lolitu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ļaudis dodas izbaudīt "Muse" koncertu Rīgā

gallery icon
129

"Muse" koncerts ir pirmā reize pēc ilgāka laika, kopš koruptīvās darbībās apsūdzēto Bemhenu vispirms apcietināja, bet pēcāk izlaida no ieslodzījuma apmaiņā pret 200 000 eiro drošības naudu. Pēc tam Bemhens sabiedrībā nebija manīts, bet viņa kundze Lolita paspēja aiziet no vadoša amata pārtikas milzī "Orkla Latvija". Abi nebija manīti publiskos pasākumos līdz pat 12.jūnija vakaram, kad "Arēnā Rīga" uzstājās angļu supergrupa.

Līdzās tūkstošiem citu mūzikas cienītāju viņu vidū bija arī Bemhenu pāris. Tāpat "Muse" par savu vakara piepildījumu izvēlējās uzņēmējs Ainārs Šlesers, sabiedības dāma Anna Rozīte, futbola funkcionārs Kaspars Gorkšs, Jānis Šipkēvics seniors ar sievu un dēlēnu, un daudzi citi.