foto: LETA
Šovakar Rīgā atkal uzstājas Stings
Mūziķis Stings.
Mūzika
2019. gada 10. jūnijs, 10:13

Šovakar Rīgā atkal uzstājas Stings

Jauns.lv / LETA

Šovakar plkst.20 "Arēnā Rīga" notiks britu mūziķa Stinga koncerts, kurā izskanēs koncertprogramma "My songs", informēja pasākuma organizatoru pārstāvji.

Koncertā izskanēs tādas populāras dziesmas kā "Englishman in New York", "Fields ff Gold", "Shape of My Heart", "Eve-ry Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" un daudzas citas.

Koncerta īpašais viesis būs Londonas urbānā popa māksliniece "Chinchilla".

Šī gada aprīlī Stings kopā ar Jamaikas mūziķi "Shaggy" laida klajā savu trīspadsmito albumu ar nosaukumu "44/876", kas pirmo trīs mēnešu laikā pēc izdošanas tika pārdots vairāk nekā 500 000 kopijās.

Gordons Metjū Tomass Samners jeb skatuves vārdā Stings kā grupas "The Police" dalībnieks un solo mākslinieks saņēmis 20 "Grammy" balvas, piecas Britu mūzikas balvas, kā arī "Zelta Globusa" un "Emmy" godalgas. Mūziķis ir uzņemts Rokenrola un Dziesmu autoru slavas zālēs.

Viņš filmējies vairāk nekā 10 filmās, strādājis pie vairāk nekā četrdesmit filmu skaņu celiņiem un vairākkārt nominēts "Oskara" godalgai.

Stings uz viesnīcas balkona Maiami

Pateicoties regulārām jogas nodarbībām teju 30 gadu garumā, mūziķis Stings arī 66 gados ir enerģijas pilns, veselīgs un ar jauneklīgu ...

gallery icon
8

Stings piedāvā izīrēt savu vasaras māju Malibu

Britu mūziķis Stings piedāvā izīrēt savu vasaras māju Malibu. Par īri mēnesī nāksies maksāt 200 000 ASV dolāru!

gallery icon
21

Leģendārais britu mūziķis Stings uzstājas „Arēnā Rīga”

gallery icon
18