foto: DPPA/Sipa USA/ Vida Press
Britu princis Viljams bijis ieķēries tēva pašreizējās sievas radiniecē
Princis Viljams.
Slavenības
2019. gada 6. jūnijs, 15:33

Britu princis Viljams bijis ieķēries tēva pašreizējās sievas radiniecē

Jauns.lv

Princis Viljams ir laimīgi precējies ar hercogieni Ketrīnu, viņiem ir trīs burvīgi bērni, taču agrā jaunībā katram no viņiem bijušas arī citas simpātijas. Reiz princis gandrīz uzsācis romantiskas attiecības ar Kamillas Pārkeres-Boulzas brāļameitu Emmu.

foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Kamillas brāļameita Emma Pārkere Boulza.

Princim Viljamam tolaik bija 17 gadu, un viņš vēl nebija pazīstams ar meiteni, kurai bija lemts kļūt par viņa sievu un Kembridžas hercogieni. Taču fakts pats par sevi ir amizants, ka Viljamu būtu varējušas vienot attiecības ar tēva pašreizējās sievas Kamillas brāļameitu.

Kamillas brāļameita Emma Pārkere Boulza

gallery icon
23

Lielākajam britu bulvārpreses izdevumam „The Sun” vairāki avoti apstiprinājuši, ka Viljamam tīņa gados patikusi Emma Pārkere-Boulza. 2011. gadā izdotajā grāmatā „Viljams un Ketrīna” („William and Catherine”) pazīstamais autors Endrū Mortons raksta, ka Viljams 1991. gadā bijis romantiski saistīts ar Emmu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Viljamsm ar sievu hercogieni Ketrīnu un trīs kopīgajiem bērniem.

Kāds no karaļnama viņam apstiprinājis, ka Emma bijusi Viljama simpātija. Viņš vienmēr „jūsmoti skatījies” uz Emmu, kad abi sarunājušies. Emmai tolaik bija 25 gadi, viņa bija septiņus gadus vecāka par princi. To, ka Viljamam patikusi Pārkere Boulza kāds vārdā nenosaukts informators apliecinājis arī izdevumam „Sunday People” 1999. gadā. „Viņš mīloši skatījās uz Emmu, un viņa kāri tvēra katru viņa pateikto vārdu. Dažkārt princis uz viņu skatījās tik iejūsmoti, ka tas jau kļuva mazliet neērti,” apliecina paziņa. „Viņš nešaubīgi izskatījās pēc jauna vīrieša, kurš ir iemīlējies.”

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Mēs visi zinām, ka šis stāsts nebeidzās ar Emmas ienākšanu britu karaļnamā. Studējot Sentendrūsas universitātē, Skotijā, princis iepazinās ar Keitu Midltoni. Pēc vairākiem draudzības gadiem Viljams savu izredzēto bildināja, bet 2011. gada aprīlī svinēja kāzas. Interesanti, ka arī Emma bija ielūgta uz karaliskajām svinībām. „Es jutos ļoti aizkustināta. Es biju pārsteigta, jo zinu, ka viņš neaicināja daudz cilvēku,” kāzu priekšvakarā „E! News” reportierim atzina Emma.

Elizabete II, princis Viljams un hercogiene Ketrīna Čelsijas ziedu izstādē

gallery icon
12

Ja arī Viljamam un Emmai bija abpusējas simpātijas, tās beigušās abpusēji nenodarot nevienam pāri. Emmai par Viljamu un Ketrīnu saka tikai labus vārdus.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon
19

Lai gan Emmas pagātnē bijuši smagi pārbaudījumi (2011. gadā izdevumam „Daily Mail” viņa atzina, ka no tēva „mantojusi” tieksmi pēc alkohola), tagad viņa strādā kā žurnāliste un ir arī TV personība. Savukārt Viljams un Ketrīna šopavasar atzīmējuši savu astoto kāzu gadadienu.

Princis Čārlzs un Kamilla

Princis Čārlzs un Kamilla.

gallery icon
30

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26