foto: Facebook
Kivičs un Skulme atgriezīsies dzimtenē
Trakā pasaule
2019. gada 5. jūnijs, 22:07

Kivičs un Skulme atgriezīsies dzimtenē

Jauns.lv

Lai arī mīlnieku pāris Andris Kivičs un Liene Skulme jau kopš pērnā gada publiski skandēja, ka Latviju pametīs pavisam, tas tā gluži nebūs. Pēc dzīvessulas piepildītiem mēnešiem siltajās zemēs abi, visticamāk, brauks atpakaļ uz Latviju. Strādāt.

Kamēr Kivičs un Skulme ceļo pa Spāniju, Latvijā izsludināta viņu izrāde, proti, sākts tirgot biļetes uz abu autoršovu VEF Kultūras pilī. Pirmizrāde paredzēta šī gada 24.oktobrī. Jaunu šovu sagatavošanai - ja tie pretendē uz kaut cik kvalitatīvu sniegumu -  nepieciešami vismaz pāris mēneši, kas nozīmē, ka jau šīs vasaras beigās muzikants un sabiedrības dāma būs atpakaļ Rīgā un darbos līdz ausīm.

Plānotajam iestudējumam dots nosaukums "Es mīlu tevi vairāk kā vakar", un tas būšot abu autoršovs ar muzikāliem priekšnesumiem. Uz šovu jau tiek tirgotas biļetes par 15 eiro gabalā. Tā rīkotājs ir SIA "Impresario", kam uz maija sākumu reģistrēts 888 eiro nodokļu parāds Ieņēmumu dienestam.

"Mēs cīnāmies par vērtībām, kuras mums un mūsu domubiedriem ir tuvas. Mēs uzskatām, ka cilvēkam savs uz šīs zemes atvēlētais laiks ir jāpavada saskaņā ar sevi, jādzīvo tā, kā tu pēc vistīrākās sirdsapziņas jūti pats, nevis tā, kā vēlās apkārtējie cilvēki. Mēs neizvairāmies no atbildības, bet mēs sakām - tava dzīve pieder tev. Par to jau arī patiesībā ir mūsu šovs - par tiesībām dzīvot tā, lai mūsu dzīves pieredze ir absolūti patiesa," gaidāmo notikumu apraksta Kivičs.

Bet, kamēr atgriešanās vēl nav izziņota, mīlnieki sociālajos tīklos turpina savus sekotājus iepazīstināt ar skaisto dzīvi Spānijā:

Kivičs un Skulme pārcēlušies uz Kanāriju salām un bauda Tenerifi

gallery icon
36