foto: Publicitātes
VIDEO: apalīšu šova "Pati pilnība" dalībnieces plosās boksa ringā
TV
2019. gada 6. jūnijs, 06:32

VIDEO: apalīšu šova "Pati pilnība" dalībnieces plosās boksa ringā

Jauns.lv

Šova “Pati pilnība” fināls tuvojas – tas liek ne tikai “STV Pirmā!” skatītājiem vēl ciešāk turēt īkšķus par savu projekta favorīti, bet arī pašām dalībniecēm parādīt raksturiņus cīņā par uzvaru.

Kā nu ne – par modes un stila žurnāla “Pastaiga” vāka modeli kļūs tikai viena no viņām! Tāpēc, pirms atgriezties ārpusšova dzīvē, jau šovakar dāmām tiks dota iespēja nostiprināt savu drosmi un cīņas sparu īpaši izaicinošā uzdevumā -  boksa nodarbībā pie trenera Milana Volkova. Sviedri līs, kliedzieni skanēs un meitenes izlādēsies no sirds.

Ieskats šova "Pati pilnība" jaunākajā sērijā

Ieskats TV šova "Pati pilnība" 2019. gada 6. jūnija raidījumā.

gallery icon
15

Īpaši iedegsies Lelde, kura neslēps – darbošanās boksa ringā, kad pretim ir dzīvs cilvēks, nevis boksa maiss, ir krietni aizraujošāka: “Tad, kad tev reāli stāv cilvēks pretim un viņš tevi pilnīgi kaitina, ir pavisam cita lieta.” Lelde, pārējo kolēģu un izsaucienu: “Nežēlo! Nežēlo!” atbalstīta, ar dūrēm burtiski metīsies virsū boksa trenerim. Bet pēc nodarbības atzīs: “Īstenībā tas ir tāds kaifs! Es to čali gribēju pilnīgi sasist zilu, bet man pietrūka spēka!’ smejoties atzīs Lelde.

Tāpat jau šovakar dāmas sagaida emociju pilna satikšanās ar vīriem, bērniem, māsām un brāļiem. Bet pats svarīgākais jautājums, kas interesē gan skatītājus, gan arī pašas dalībnieces -  kuras trīs no četrām dāmām būs finālistes? Izbalsošanas ceremonija sola pārsteigumus...

Šova "Pati Pilnība" spilgtākās dalībnieces

Jaunā TV šova "Pati Pilnība" spilgtākās dalībnieces.

gallery icon
42