Daiļā aktrise Evija Skulte jubileju nosvin siltajās zemēs. FOTO
Kamēr daudzi latvieši šoziem apšauba drošību Ēģiptē un atsakās no sildīšanās pie Sarkanās jūras, aktrise Evija Skulte paļaujas uz likteni un nenožēlo, ka devās ceļojumā, – Hurgadā viņa nekādu apdraudējumu neizjuta.
Slavenības

Daiļā aktrise Evija Skulte jubileju nosvin siltajās zemēs. FOTO

Jauns.lv

Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte savu 41. dzimšanas dienu nosvinēja, baudot sauli un jūru Hurgadas kūrortā. Viņa atzīst, ka Ēģiptē jutās droši.

Daiļā aktrise Evija Skulte jubileju nosvin siltajā...

Biļetes atpūtas braucienam uz Ēģipti Evijai bija iegādātas vēl krietni pirms Krievijas pasažieru lidmašīnas avārijas, tomēr aktrise nav vēlējusies mainīt ceļojuma galamērķi. „Man nebija bail turp doties, arī lidmašīnā neradās neomulīga sajūta. Nevar taču būt, ka vēlreiz kas tāds notiks. Bet, ja būs lemts, būs lemts, un viss. Likteni jau ietekmēt nevaram,” uzskata aktrise.

Evija ievēroja, ka atpakaļceļā Hurgadas lidostā pārbaudes bija krietni nopietnākas un ilgākas nekā agrāk. „Viņi ļoti gādā par drošību. Pagāja aptuveni divas stundas, līdz visu pārbaudīja. Vairākās vietās prasīja uzrādīt pasi, pastiprināti pārbaudīja bagāžu. Arī nepiederošās personas, kas parasti par samaksu piedāvā nest čemodānus vai reģistrēties lidojumam, pie lodziņiem palaižot bez rindas, šoreiz lidostā nemanīju,” stāsta Skulte.

Evija lielākoties laiku pavadīja kūrorta slēgtajā teritorijā. par Ēģiptē pavadīto laiku viņa ir sajūsmā. Aktrisei izdevās ne tikai atpūsties, sasildīties un baudīt peldes Sarkanajā jūrā, bet arī sasmelties enerģiju un pozitīvas emocijas. „Viss bija fantastiski. Jo īpaši mani sajūsmināja skaistā zemūdens pasaule, ko iepazinu snorkelējot,” priecājas aktrise.

Plašāk par Evijas Skultes piedzīvojumiem siltajās zemēs lasiet žurnālā „Kas Jauns”.

 

Aktrise Evija Skulte atpūšas un bauda sauli

Kasjauns.lv / Foto: no Evijas Skultes privātā arhīva