Kāzas, lamas, rupjības... Magones Burkas un Venta sāga sasniedz apogeju
Ventis Vītols puiku Raimondu Saulgaiti nav redzējis vairāk nekā gadu. Šī fotogrāfija tapa 2014. gada vasarā.
Slavenības
2016. gada 5. janvāris, 14:37

Kāzas, lamas, rupjības... Magones Burkas un Venta sāga sasniedz apogeju

Jauns.lv

Jaunais gads Ventim Vītolam ar bijušo mīļoto un bērna Raimonda Saulgaiša Burkas māti Magoni Burku iesācies uz strīdu un apvainojumu pilnas nots. Magone paziņojusi, ka gatavojas kāzām, bet Ventis bērnu nav redzējis aptuveni gadu.

Ventis 2014. gada jūnijā dzimušo dēlu Raimondu Saulgaiti pēdējo reizi redzēja, kad mazulis vēl bija tikai trīs mēnešus vecs. Kopš tā laika viņam ar bērna māti attiecības nav bijušas diez ko gludas – drīz vien pēc Liepājas tiesas sprieduma paziņošanas 2015. gada pavasarī, kurā Magonei piešķirta atsevišķa aizgādība pār mazo Raimondu Saulgaiti Burku, bet Ventim dēlu ļauts satikt tikai trešās personas klātbūtnē, Magone ar abiem dēliem – Raimondu Saulgaiti un vecāko puiku Robertu – devās uz Angliju. Tur viņa jau agrāk bija strādājusi un dzīvojusi.

Vēstuļu sarakstē bijušajam mīļotajam un TV šovā „Saimnieks meklē sievu” satiktajam Ventim Vītolam Magone atklāj, ka ir saderinājusies un pošas kāzām. Turklāt jau drīzumā sievas statusā kopā ar vīru un bērniem viņa ieradīsies Latvijā.

Ventis vēstuļu sarakstē jautā Magonei, kad varēs bērnu satikt: „Ilgi slēpsi bērnu? Kad pienāks tas brīdis, kad puika varēs mani satikt, kā spriedumā ir teikts? Izlasi rūpīgāk spriedumu un tad tu redzēsi, ka tur nav rakstīts par bērna satikšanu UK nedz divas stundas, nedz arī kaut kādu svešu personu klātbūtnē. Kā būs ko? Kad tu beidzot mainīsi savu attieksmi, ko?”

Magone vīrietim atbildē šādi: „Tā kā es ar bērniem atrodos Apvienotajā Karalistē, tad bērnus tu, Vītola kungs, vari apciemot UK (kā spriedumā teikts, palasi rūpīgāk). Un, otrkārt, tu paziņoji, ka tas NAV tavs bērns...! Un starp citu, kur ir Raimonda Burkas alimenti no tevis? Mana attieksme ir tāda, (un tāda pret tevi ar tā paliks- ,,īpaša,,), kādu tu esi pelnījis un BEZ trešās personas, tevi VARMĀKU klāt bērnam es nelaidīšu! Skaidrs? Būtu tu gribējis, sen Raimondu būtu apciemojis, tev tik kasīties... Bet nekas, es NEESMU VIENA un mani IR, kurš aizstāv/aizstāvēs, lai arī kas notiktu! Es pārstāvu bērnu intereses un bērns bez manis NEKUR NETIKS VESTS!!! Skaidrs?”

Magone mudināja Venti sākt mācīties angļu valodu, jo drīzumā aci pret aci satiks viņas līgavaini. „Būšu drīz Latvijā un ne jau viena, bet ar vīru, tā ka tikšanās neizbēgama... Un varēsi viņam skatīties acīs, vienalga kur skatīties un ņaudēt ko gribi, kaut zils palikdams. Tu esi mēsls viņa acīs.”

Uz to Ventis atbildēja: „Forši. Gaidu to mirkli, kad viņš to man pateiks acīs. Un tā, lai es saprotu. Tak’ nebiedē mani ar savu draudziņu. Atradusi ar ko biedēt. Man no viņa ne silts, ne auksts.”

Ventis taujāja arī pēc adreses, kurp nosūtīt dāvanas dēlam. Magone pastāstīja, ka puikam klājas labi, bet adresi neizpauda. „Puika staigā, runā, ēd, spēlējas, aug un attīstās atbilstoši savam vecumam un varmākas nepazīst, paldies, Dievam! Nav vajadzības man pēc tavām stulbām dāvanām, ja nezini alimentus sūtīt, tad nu dāvanas sūtīs. Tev smiekli nenāk? Atbrauc un dāvini pats, kur problēma? Tiksimies tiesā un LIEC MAN MIERU! Un, ja tev ir garlaicīgi, tad ej jāt koku vai tupēt ar caureju...” guļbūvju meistaram Ventim raksta Magone Burka.

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmumi no draugiem.lv, Facebook, publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva