foto: Mārtiņš Ziders
Jānis Aišpurs jau gadu dzīvo ar Aiju Andrejevu, bet aizvien nav izšķīries no sievas
Pagājušās nedēļas trešdienā Aija un Jānis kopā ieradās uz grupas "Instrumenti" jaunā albuma prezentācijas koncertu. Līdzi Aišpuram bija arī laulībā ar Madaru dzimusī meita Emīlija, kas ar Aiju, kā izskatījās, ir jau gana labi sadraudzējusies.
Slavenības
2019. gada 23. maijs, 11:40

Jānis Aišpurs jau gadu dzīvo ar Aiju Andrejevu, bet aizvien nav izšķīries no sievas

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājis jau gads, kopš no ģimenes aizgāja grupas "The Sound Poets" līderis Jānis Aišpurs. Attiecības ar dziedātāju Aiju Andrejevu viņš vairs neslēpj – pagājušajā nedēļā grupas "Instrumenti" jaunā albuma prezentāciju abi apmeklēja kopā, turklāt pārim līdzi bija arī Jāņa meita. Taču no sievas Madaras mūziķis oficiāli izšķīries nav joprojām, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Pērn pavasarī "The Sound Poets" līderis Jānis Aišpurs atzina, ka ģimenē vairs nedzīvo, un ļaudis jau tad mēļoja, ka mūziķim ir attiecības ar dziedātāju Aiju Andrejevu. Laikam ejot, nāca gaismā fakts, ka mūziķis ar Aiju uzsācis kopdzīvi, taču Jānis joprojām oficiāli ir precējies – ar interjera dizaineri Madaru Līviņu-Aišpuri, viņu 12 gadu ilgajā laulībā dzimušas divas atvases.

Pērn pavasarī Jānis izvācās no ģimenes mājas, solīja sakārtot šķiršanās lietas, taču joprojām vilcinās.

Aišpura sieva Madara šā gada sākumā žurnālam "Kas Jauns" šādu rīcību dēvēja par „divu sieviešu mānīšanu un nepieņemamu vīrieša rīcību”. „Ar mani viņš nav izšķīries, bet ar Aiju dzīvo kopā…” situāciju raksturoja Madara, kura gan atzina, ka šķiršanās formalitātes tiek kārtotas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jānis ar sievu Madaru.

Nesen sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Jānis, par šo tēmu runājot, bija izvairīgs: „Par personiskām lietām neatbildēšu. Runāšu tikai par mūziku, ne savu privāto dzīvi. Šobrīd nav īstais laiks.

Būs pārmaiņas, un pienāks laiks, kad par tām vēlēšos runāt. Tagad nejūtu vajadzību,” noteica mūziķis.

Jāteic, ka muzikālā jomā Aišpuram gan viss iet gludi, grupas līdzšinējie koncerti allaž ir izpārdoti. Jānis arī atklāja, ka drīzumā tiks izziņoti arī "The Sound Poets" jaunie vasaras koncerti.

"The Sound Poets" koncerts "Trīs" 2018. gada 20. oktobrī "Arēnā Rīga"

gallery icon

Citus notikumus, intervijas un interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!