foto: Mārtiņš Ziders
Aktierim Ivaram Auziņam - otra meita
Otrās meitas dzimšanas brīdī Ivars klāt nebija. „Tur vīriem nav īsti, ko darīt. Biju klāt līdz dzemdību palātai,” atklāj aktieris.
Slavenības
2019. gada 22. maijs, 06:33

Aktierim Ivaram Auziņam - otra meita

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktieris un uzņēmējs Ivars Auziņš (49) ar sievu Ievu Auziņu (35) sagaidījuši abu pirmo kopīgo atvasi – meitu Noru Magdalēnu -, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Nora Magdalēna Auziņa pasaulē nākusi 29. aprīlī. „Viss ir lieliski. Ēd un guļ!” apstiprinājis laimīgais tētis, atklājot, ka pirmais vārds meitai ticis no viņa vecmāmiņas, bet „Magdalēna ir Ievas izvēlēts un saistīts ar viņas dzimtu”. Vaicāts, vai bijis klāt arī mazulītes dzimšanas brīdī, Ivars atzīst, ka „šoreiz nē, bet ir nācies”. „Tur vīriem nav īsti, ko darīt. Biju klāt līdz dzemdību palātai,” atklāj aktieris.

Priecīgo vēsti par gaidāmo ģimenes pieaugumu Auziņš apstiprināja februāra beigās pēc seriāla "Sarkanais mežs" (tajā aktieris atveidoja britu ārstu) pirmizrādes.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ivars un Ieva Auziņi februārī, apmeklējot seriāla "Sarkanais mežs" pirmizrādi.

Jāpiebilst, ka Ivars tēva godā nav pirmo reizi – viņam ir 21 gadu veca meita Telma, kas dzimusi attiecībās ar aktrisi Andru Bisenieci un kopš rudens studē „aktieros” Alvja Hermaņa kursā. Savukārt Ievai meita ir pirmais bērns.

Ivars un Ieva – Liepājas pusē pazīstama kā festivāla "Summer Sound" direktora Ulda Akselroda meita – apprecējās pirms diviem gadiem. Abi kopīgu valodu atraduši ne tikai privātajā, bet arī biznesa dzīvē. Proti, Ivaram Auziņam pieder uzņēmums "Transhemp", kas nodarbojas ar kaņepju sēklu pārstrādi, un viņš to vada un attīsta kopā ar Ievu. Patiesībā ražotnē, ko Auziņš pirms trim gadiem izveidoja Kalnciema ielā, viņš ar sievu divatā paveic pilnīgi visu. „Bieži vien Ieva ir tā, kas ar savām idejām stimulē šo biznesu. Viņa ļoti labi groza manu galvu un fokusē lietas. Man ir paveicies, ka mums tik labi saskan,” februārī izteicās Ivars.