Slavenības
2019. gada 15. maijs, 06:43

FOTO: kā izskatās Liepājas naktsklubā, pie kura izcēlās asiņainais "Porziņģa konflikts"

Jauns.lv

Svētdien internetu pāršalca video, kurā redzams, kā pie kāda naktskluba Liepājā Kristapam Porziņģim pārsista uzacs un saplēsts krekls, bet mūsu basketbola zvaigzne visai agresīvi iesaistās verbālā konfliktā. Par notikušo netrūkst versiju, bet oficiālu paziņojumu no Porziņģu ģimenes puses joprojām nav. Jauns.lv tikmēr piedāvā ieskatīties, kā gan izskatās naktsklubā, pie kura nofilmēts šis video.

Pēc videoklipa noprotams, ka incidents noticis Liepājā, Zivju ielā, netālu no nule kā atvērtā naktskluba "Cukurfabrik’", kas izvietots bijušās Latvijas 1. rokkafejnīcas telpās. Atklāšanas pasākuma apmeklētāju vidū bija tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā dziedātāja Samanta Tīna, modes mākslinieks Atis Artemjevs, dziedātājs Emīls Balceris, pasākumu organizatore Sindija Vilde un aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone.

Naktskluba "Cukurfabrik’" atklāšanas ballīte

Liepājā atvērts naktsklubs "Cukurfabrik’", kas izvietots divos stāvos bijušās Latvijas 1. rokkafejnīcas telpās.

gallery icon
52

Pagāja vien knapi nedēļa, kad internetu aplidoja video ar "Porziņģa konfliktu", kas, kā manāms, noticis "Cukurfabrik’" tuvumā. Sociālie tīkli, vietnes, dažādas sarakstes burtiski mutuļoja no versiju pārbagātības par notikušo: Kristaps sapinies ar vietējiem bandītiem, Kristapam sists ar krēsliem/galdiem/glāzēm/alus kausiem, Kristaps bijis pārāk iedzēris un bravūrīgs, Kristaps nonācis masu kautiņā ar lidojošiem metāla galdiem/krēsliem, Kristapam lauzts pirksts/roka, visam pa vidu meitenes un etnisks konflikts.