foto: Juris Rozenbergs
FOTO: Olga Rajecka un Evelīna Pārkere izvēlas topošās zvaigznes jaunajam šovam "Gribi būt slavens?"
Slavenības
2019. gada 12. maijs, 12:58

FOTO: Olga Rajecka un Evelīna Pārkere izvēlas topošās zvaigznes jaunajam šovam "Gribi būt slavens?"

Jauns.lv

Sestdien, 11. maijā, žūrijas priekšā stājās jaunā TV šova "Gribi būt slavens?" potenciālie dalībnieki. Lai pierādītu, ka slavas dēļ ir gatavi uz visu, dalībnieki bija gatavi pat izģērbties.

Jaunajam šovam bija pieteikušies 180 dalībnieki, no kuriem otrajā kārtā klātienē par iekļūšanu desmitniekā sacentās divdesmit potenciālās slavenības - blogeri, dejotāji, mākslinieki, fotogrāfi, aktrises, akrobāts, bārmenis un dzejniece-feministe.

Topošā šova "Gribi kļūt slavens?" atlase

Topošā šova "Gribi kļūt slavens?" atlase 2019. gada 11. maijā.

gallery icon

Tikmēr žūrija, kuras sastāvā bija šova "Gribi būt slavens?" vadītāja populārā blogere Evelīna Pārkere, dziedātāja Olga Rajecka un mūziķis, podkāsta vadītājs Jānis Krīvēns, dažādi provocēja dalībniekus, liekot tiem saprast, ka, kļūstot slavenam, jāsastopas ar milzīgu spriedzi un nepieciešama liela psiholoģiskā izturība, lai spētu ar pēkšņo slavu sadzīvot.

Kamēr dalībnieki gaidīja savu kārtu, pagalmā viņus izklaidēja populārais Latvijas "drag queen", kolorītā personība Rojs Rodžers, kuram dienas laikā viena no potenciālajām dalībniecēm pamanījās noraut parūku.

Kādi bija žūrijas kritēriji un kuri desmit dalībnieki iekļuva šovā, jau drīzumā būs redzams interneta kanālā Brivdienas.tv.