Roberto Meloni publiski sūdz sāpi par parādniekiem: "Visādi meli un pasakas tiek izdomātas, lai neatdotu naudu"
foto: Juris Rozenbergs
"Es katru dienu esmu arvien vairāk un vairāk pārsteigts par cilvēkiem, kuri tev ir parādā," tā Roberto.
Slavenības

Roberto Meloni publiski sūdz sāpi par parādniekiem: "Visādi meli un pasakas tiek izdomātas, lai neatdotu naudu"

Jauns.lv

Dziedātājs, TV raidījumu un pasākumu vadītājs Roberto Meloni sociālās saziņas tīklā "Facebook" pasūdzējies par parādniekiem, kas viņam neatdod naudu par godīgi pastrādāto darbu.

Roberto Meloni publiski sūdz sāpi par parādniekiem...

"Es katru dienu esmu arvien vairāk un vairāk pārsteigts par cilvēkiem, kuri tev ir parādā. Laiks iet, visādi meli un pasakas tiek izdomātas, lai neatdotu to naudu," sūrojas Meloni, piebilstot, ka atgādināt par to, ka par darbu nav samaksāts, jau kļuvis neērti.

"Un es neesmu vienīgais. Vai tiešām, pirms uzsākt jebkādu projektu, saucamais “producents” neliek tāmē izmaksas un ciparus? Un kur vēl paliek sirdsapziņa un kauns?" retoriski vaicā Roberto.

Komentāros pie šī ieraksta par līdzīgiem gadījumiem stāsta arī citi. Tā, piemēram, Inese Supe raksta: "Ir bijis, kad "aizmirst" samaksāt, samaksā mazāk, velk atmaksu mēnešiem... Domāju,ka šādu producentu vārdi būtu jāpublisko, lai neuzķeras arī citi..."

Bet Diāna Pīrāgs vēl gaidot 250 eiro, ko nav saņēmusi pirms četriem gadiem. "Es vairs nepiekrītu strādāt bez līguma," tā viņa, liekot noprast, ka savulaik strādāt bez pienācīgi nokārtotiem papīriem dziedātājai bijusi ierasta prakse.

Tāpat šāda liksta gadījusies aktrisei un dziedātājai Vitai Baļčunaitei: "Parasti producenti visu samaksā, tomēr viens izņēmums bija, - ierunāju un iedziedāju divu galveno izrāžu personāžu lomas, ar kuru konkrētā cilvēku grupa joprojām braukā pa Latvijas bērnudārziem. Nomainīja telefona numurus un nesamaksāja. Tolaik tie bija 150 lati."