foto: Publicitātes
FOTO: ar krāšņu ballīti Liepājas sirdī atklāts jauns naktsklubs
Varenu ballīti iegrieza dīdžejs Markus Riva.
Sarkanais paklājs
2019. gada 7. maijs, 13:45

FOTO: ar krāšņu ballīti Liepājas sirdī atklāts jauns naktsklubs

Jauns.lv

Nedēļas nogalē Liepājā atvērts naktsklubs "Cukurfabrik’", kas izvietots divos stāvos bijušās Latvijas 1. rokkafejnīcas telpās. Atklāšanas pasākuma apmeklētāju vidū bija tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā dziedātāja Samanta Tīna, modes mākslinieks Atis Artemjevs, dziedātājs Emīls Balceris, pasākumu organizatore Sindija Vilde un aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Naktskluba "Cukurfabrik’" atklāšanas ballīte

Liepājā atvērts naktsklubs "Cukurfabrik’", kas izvietots divos stāvos bijušās Latvijas 1. rokkafejnīcas telpās.

gallery icon
52

Vakara gaitā viesus izklaidēja DJ Markus Riva, Spinga un Stocka, kā arī Oskar Deko perkusijas un īpašs gaismu šovs.

Liepājā "Cukurfabrik’" ir jau otrā vieta ar tādu nosaukumu. Pludmales bārs "Cukurfabrik’" līdz šim apmeklētājiem bija pieejams tikai vasarā. “Vēlējāmies pagarināt silto sezonu un atvērt otru "Cukurfabrik’", kas būtu naktsklubs pilsētas centrā un darbotos arī ziemā,” saka viena no "Cukurfabrik’" koncepta autorēm Monta Magone.

Mūziķis Markus Riva jauno klubu vērtē kā kvalitatīvu vietu, kur atpūsties: “Gaumīgs klubs ar glītu interjeru un labu mūziku. Man bija liels prieks piedalīties atklāšanas pasākumā."

“Liepāja man vienmēr ir patikusi, tagad tā kļuvusi par vēl vienu vietu bagātāka un foršāka,” stāsta dziedātāja Samanta Tīna. "Forši un gaumīgi. Prieks, ka “Liepājas sirds” atdzīvojusies jaunā veidolā,” papildina mūziķis Emīls Balceris.