foto: Vida Press
FOTO: Krāšņi tērpi, dekoltē, stila veiksmes un kļūmes "Billboard" mūzikas balvu ceremonijā
Sarkanais paklājs
2019. gada 2. maijs, 11:02

FOTO: Krāšņi tērpi, dekoltē, stila veiksmes un kļūmes "Billboard" mūzikas balvu ceremonijā

Jauns.lv

Trešdien, 1. maijā, Lasvegasā notika "Billboard" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija, kurā kārtējā iespēja uz sarkanā paklāja atrādīt savus tērpus bija pasaules šovbiznesa zvaigznēm.

Zvaigznes uz sarkanā paklāja "Billboard" mūzikas balvu ceremonijā

Zvaigznes uz sarkanā paklāja "Billboard" mūzikas balvu ceremonijā Lasvegasā 2019. gada 1. maijā.

gallery icon
40

Teilore Svifta, Cardi B, Pola Abdula, Meraija Kerija - "Billboard" ceremonijas viesu un apbalvoto vidū netrūka ne jau pieredzējušu dīvu, ne tikko uzlēkušu popmūzikas zvaigznīšu.

Un ikviena bija satērpusies, pēc labākās iespējas demonstrējot savu gaumes izjūtu, izraisot modes ekspertos gan sajūsmas saucienus un apbrīnas vārdus, gan šaušalīgu kritiku.

Kā jau ziņots, lauvas tiesu balvu mājās pārveda reperis Dreiks - viņš triumfēja 12 nominācijās, tostarp kategorijā "labākais izpildītājs".

Dreiks savas mūziķa karjeras laikā kopumā ieguvis 27 "Billboard" balvas, pārspējot Teiloras Sviftas rekordu, kuras kontā ir 23 uzvaras.

Amerikāņu dziedātāja Cardi B, kura bija nominēta 21 balvai, plūca uzvaras laurus sešās kategorijās, tostarp kategorijā "labākā dziesma "Hot 100" topā", kur viņa uzvarēja ar "Girls Like You", ko izpilda kopā ar "Maroon 5".

"Ikonas balva" šogad tika pasniegta Meraijai Kerijai.