foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Žoržs Siksna 61 gada vecumā sagaidījis dēlu
Žoržs Siksna un Anna Zaiceva kopā ir sešus gadus un nu pāris kļuvuši par vecākiem dēliņam Jēkabam!
Slavenības
2019. gada 30. aprīlis, 12:08

Žoržs Siksna 61 gada vecumā sagaidījis dēlu

Jauns.lv

Jauns.lv

Populārais dziedātājs Žoržs Siksna, kuram 13. jūnijā paliks 62 gadi, šopavasar kļuvis par tēti – viņa mīļotā sieviete Anna Zaiceva aprīļa vidū laidusi pasaulē dēliņu, kuram vecāki devuši vārdu Jēkabs.

Šo faktu Žoržs Siksna apstiprina žurnālam “Privātā Dzīve”, sakot, ka dēliņa nākšanu pasaulē viņš uztver kā Dieva dāvanu. Proti, Žoržam jau ir viens bērns – meita Vlada – kas piedzima, kad dziedātājam bija tikai 23 gadi. Taču Žoržs nav redzējis, kā meita izaug, viņš meitas audzināšanā nav piedalījies, un pirmo reizi abi satikās tikai pirms dažiem gadiem. Šobrīd Vladai ir 39 gadi, viņa daudzus sen jau dzīvo Nīdrlandē, un viņai ir 18 gadus vecs dēls. Savukārt attiecībās gan ar sievu Dzintru, gan ar dzīvesbiedri Inesi Siksnam bērnu nebija.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Anna Žoržam Siksnam ir ne tikai mīļotā sieviete, bet arī asistente un palīdze koncertos.


Žoržs Siksna ar 22 gadus jaunāko Annu Zaicevu kopā ir sešus gadus, taču pazīstami viņi ir daudz senāk – skolas gados Anna piedalījās kādā dziedāšanas konkursā, kurā Siksna bija žūrijā, bet pirms gadiem desmit Anna mācījās pie viņa dziedāt. Un tā Žoržs un Anna satuvinājās - jaunkundze ne tikai kļuva par dziedātāja bekvokālisti koncertos, asistenti un privāto autovadītāju, bet viņiem arī izveidojās romantiskas attiecības.

Tā savus 60. nosvinēja estrādes leģenda Žoržs Siksna

Dziedātājs Žoržs Siksna savu 60. jubileju atzīmēja ar koncertu un ballīti 2017. gada 13. jūnijā kinoteātrī „Splendid Palace”.

gallery icon
60