Dziedātājam Aleksam Silvēram kritika "Supernovā" nākusi tikai par labu
Alekss Silvērs kinoteātra pasākumā.
Mūzika
2019. gada 29. aprīlis, 16:15

Dziedātājam Aleksam Silvēram kritika "Supernovā" nākusi tikai par labu

Ieva Valtere

Jauns.lv

Dziedātājs Alekss Silvērs, kas konkursā Supernova sarkanā uzvalka un pliko pēdu dēļ krita jokuplēsēju nežēlastībā, pat priecājas par viņam pievērsto uzmanību. Šovbiznesā tā nākusi tikai par labu!

Tādu Aleksu iepazinām Supernovā. Saņemtā kritika viņam bijis labs rūdījums.

Alekss ir puisis, kas ar Aminatas dziesmu Fireworks šogad piedalījās Supernovas atlasē, pusfinālā „spridzinot” ne tik daudz ar pašu dziesmu un izpildījumu, cik ar ārējo izskatu – koši sarkanu kostīmu un plikām pēdām. Tūlīt pat interneta vietnēs viņš tika nodēvēts par „plikpēdi”, arī žūrija neslēpa ironiju, piemēram, Ralfs Eilands izteicās, ka Aleksa priekšnesums bijis uzjautrinošs un klišejām pārbagāts. 

Skarba kritika mēdz iznīcināt sapņus šovbiznesā. Taču tas nav stāsts par Aleksu. Lai arī daudzi līdzjūtīgi nodomāja, ka ar Supernovas priekšnesumu puisim mūziķa karjera galā, Silvērs apņēmīgi dodas un priekšu. „Man Supernova ļoti patika, tas bija lielisks pieredzējums! Tiešām ar interesi sekoju līdzi tam, ko par mani rakstīja un runāja, tas uzdzina tikai azartu iet tālāk,” sastapts kinoteātra Apollo atklāšanā, sirsnīgi pauda jaunais mākslinieks.

Dziedātājs Alekss Silvērs

Dziedātāju Aleksu Silvēru iepazinām laikā, kad viņš darbojās duetā Alekss Silvērs un Liera Šteina. Duetam izjūkot dziedātājs uzsāka solo karjeru ...

gallery icon

Pērn viņš pārstāvēja Latviju vērienīgajā dziesmu konkursā Slāvu bazārs, nupat pabija Krievijā uz Jaunā viļņa atlasi, apsver iespēju startēt šovā X faktors un… strādā pie dziesmas, ko iesniegs nākamajai Supernovai. To viņš jau laikus apņēmies radīt pats. Jāpiebilst, ka Silvēram ir arī sava radošā studija bērniem, kas augustā atzīmēs gada pastāvēšanu.