foto: WEA/All Over Press/ Vida Press
Vairs nav vajadzīga! Adams Levins pārdod pirms gada pirktu māju
Adams Levins pārdod Beverlihilsā māju par 47.5 miljoniem
Slavenības
2019. gada 29. aprīlis, 09:47

Vairs nav vajadzīga! Adams Levins pārdod pirms gada pirktu māju

Jauns.lv

Holivudā tas nav nekas jauns, ka slavens pāris nopērk māju un jau pēc gada to pārdod par ievērojami lielāku cenu. Šo cilvēku skaitam pievienojies arī grupas „Maroon 5” līderis Adams Levins un viņa sieva „Victoria’s Secret” modele Behati Prinslū.

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Adams Levins.

Nedaudz vairāk kā pirms gada „Maroon 5” mūziķis Adams Levins un viņa sieva modele Behati Prinslū par 35.5 miljoniem ASV dolāru iegādājās māju Beverlihilsā. Viņi šo īpašumu nopirka no seriāla „Will and Grace” radītāja Maksa Mačnika.

Adams Levins pārdod Beverlihilsā māju par 47.5 miljoniem

gallery icon
26

Runā, ka pāris ēkas labiekārtošanas darbos ieguldījuši 7 miljonus dolāru, lai šis nams būtu tieši tāds, kā viņi paši vēlas. Levins un Prinslū pieaicinājušu vienu no pasaulē atzītākajiem dizaineriem, lai spētu realizēt visus savus sapņus un ieceres.

Taču tagad Adams Levins un Behati Prinslū māju pārdod. Protams, par ievērojami lielāku cenu, nekā to iegādājoties. Laulātais pāris vēlas 47.5 miljonus dolāru.

Īpašums ir 930 kvadrātmetru liels. Mājā ir piecas guļamistabas un 12 vannasistabas. Ēkā ir arī sporta zāle un profesionāli aprīkota kinozāle. Savukārt pie māja ierīkots kūrorta cienīgs peldbaseins, tenisa korts, kā arī uzcelts viesu namiņš.

Tenisa korts gan nav celts Levina ģimenes vajadzībām. Pāris īpašumu iegādājās ar jau esošu tenisa kortu. Šeit savulaik dzīvojis tenisists Pīts Samprass. Viņa laikā arī tapis šis spēles laukums.