foto: CAMERA PRESS/LNC / Marc Joseph / Vida Press/Instagram
Džonijs Deps nolēmis precēties ar 20 gadus vecu go-go dejotāju no Krievijas
Džonijs Deps un Polīna Glena.
Slavenības
2019. gada 28. aprīlis, 11:41

Džonijs Deps nolēmis precēties ar 20 gadus vecu go-go dejotāju no Krievijas

Jauns.lv

55 gadus vecajam Holivudas aktierim Džonijam Depam tikai nesen aiz muguras palikusi skandaloza šķiršanās prāva no gados jaunās sievas aktrises Amberas Hērdas (33). Taču tas nav darījis viņu piesardzīgāku. Aktieris gatavojoties precēt kādu 20 gadus vecu go-go dejotāju no Krievijas!

Džonija Depa jaunā mīlestība Polīna Glena

gallery icon
75

Amerikāņu aktiera Džonija Depa izredzēto krievu dejotāju sauc Polīna Glena. Viņa ir dzimusi Sanktpēterburgā, taču pirms diviem gadiem pārcēlusies uz dzīvi ASV, lai sekotu savam sapnim par horeogrāfes karjeru. Polīna ar slaveno aktieri iepazinusies pērn kādā ballītē. Visnotaļ savādi, bet tad jauniete pat neesot zinājusi, ka vīrietis, ar kuru iepazinusies, ir populārs aktieris – raksta izdevums „Daily Mail”.

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon
18

Polīnas draugi pastāstījuši, ka Džonijs Deps, kurš nesen kā piedzīvojis skandalozu šķiršanos no Amberas Hērdas, esot bijis pat priecīgs, ka jaunā simpātija viņu nepazīst. Līdz ar to Deps secinājis, ka jaunietei no viņa nav vajadzīgi materiāli labumi.

View this post on Instagram

У Джонни Деппа роман с русской танцовщицей Не так давно мы уже показывали вам фотки целующегося Джонни Деппа с неизвестной девушкой. Теперь будет самое интересное: она русская! 21-летняя танцовщица гоу-гоу, зовут ее Полина Глен. Как сообщает Daily Mail, у Полины и Джонни все очень серьезно — он собирается жениться на ней. Пара вместе приезжала в Москву, когда у 55-летнего актера здесь был концерт. Полина родом из Санкт-Петербурга, а два года назад переехала в Лос-Анджелес, чтобы продолжить карьеру хореографа. Об их истории любви уже можно писать книги: они познакомились на вечеринке год назад, и девушка даже толком не поняла, кто перед ней стоит. "Представьте, у Джонни проблемы с бывшей женой, а тут он встречает красивую русскую девушку, которой от него ничего не надо и которая даже не знает, кто он", — рассказали журналистам подруги Полины. Теперь Джонни в Питере ждут родители красотки Ирина и Геннадий, чтобы познакомиться с будущим женихом из Голливуда, и он действительно собирается приехать, потому что они с Полиной уже живут вместе. #johnnydepp #love Фото: Backgrid Как вы считаете, у Джонни и Полины все получится?

A post shared by SUPER (@super.ru) on

Abi mīlnieki jau dzīvojot kopā. Visu savu brīvo laiku aktieris veltot savai jaunajai simpātijai. Šā gada februārī paparaci nofotografējuši pārīti skūpstāmies, bet tolaik vēl plašākai sabiedrībai nekas nebija zināms par aktiera jauno mīlestību.

Džonija Depa nodomi attiecībā uz Polīnu ir ļoti nopietni. Jau tuvākajā laikā aktieris plānojot doties uz Sanktpēterburgu, lai iepazītos ar savas izredzētās vecākiem – Irinu un Genādiju. Džonijs esot apņēmības pilns apprecēt jauniņo dejotāju.

Katra nākamā aktiera simpātija ir aizvien jaunāka. Aktiera pirmā sieva grima māksliniece Lorija Anna Alisone bija 6 gadus vecāka. Šī laulība ilga no 1983. gada līdz 1985. gadam. 14 gadus aktieris bija kopā ar franču modeli, aktrisi un dziedātāju Vanesu Paradī. Šarmantā francūziete dāvāja viņam divus bērnus, bet pāris tā arī neapprecējās. Vanesa bija 9 gadus jaunāk par partneri. Aktiera otrā sieva Ambera Hērda bija 12 gadus jaunāka, savukārt dejotāja Polīna ir 35 gadus jaunāka.

Džonijs Deps un Vanesa Paradī

gallery icon
32

Džonija Depa un Vanesas Paradī meita modele Lilija Rouza Melodija Depa arī ir 20 gadus veca, tāpat kā tēva jaunā mīlestība.

Džonija Depa meita kopā ar mammu apmeklē „Chanel” modes skati

Holivudas aktiera Džonija Depa 15 gadus vecā meita Lilija Rouza Melodija Depa kopā ar mammu – franču aktrisi, dziedātāju un ...

gallery icon
20

Lilija-Rouza Depa „Chanel” modes skatē Augstās modes nedēļā Parīzē

Džonija Depa 17 gadus vecajai meitai modelei Lilijai-Rouzai melodijai Depai bija uzticēts noslēgt modes nama „Chanel” skati. Viņa demonstrēja līgavas ...

gallery icon
9

Lilija-Rouza „Met Gala 2016” ballē

gallery icon
8

Džonija Depa un Vanesas Paradī dēls Džeks

Džonija Depa un Vanesas Paradī dēls Džeks.

gallery icon
14