VIDEO: Lai tiktu apalīšu šovā, viena dāma pierāda, ka var nostāties špagatā
Airita neslēpj, ka jau šobrīd zaudējusi vairāk nekā 10 kilogramus un turpina strādāt ar savām “problēmzonām” “Ir jātievē, jāsporto un jāmīl sevi tāda, kāda esi,” šova atlasē saka Airita.
TV
2019. gada 26. aprīlis, 06:28

VIDEO: Lai tiktu apalīšu šovā, viena dāma pierāda, ka var nostāties špagatā

Jauns.lv

Vakar kanālā “STV Pirmā!” dots starts unikālam un izaicinošam šovam – “Pati pilnība”, kas drosmīgi runās par sabiedrībā valdošajiem ar izskatu saistītajiem stereotipiem. Tas parādīs - ikviena sieviete, neatkarīgi no vecuma, matu krāsas, figūras vai apģērba izmēra, ir skaista. Un pieņemot sevi, savu ķermeni, pārstājot dzīties pēc iedomātiem ideāliem, sieviete var kļūt vēl simpātiskāka, seksīgāka un iekārojamāka.

Šova pirmajā sērijā 30 košas un atraktīvas dāmas centās pārliecināt šova žūriju – “Body positive” kustības vēstnesi un bloga “Morethansize.com” veidotāju Indru Salceviču, pašmāju “plus size” modeļu kustības aizsācēju Tatjanu Mackeviču, kā arī modes blogeri, grāmatas “Stils” autoru Denisu Ševeļovu –  ka tieši viņas ir pelnījušas būt to 10 dāmu vidū, kuras uzsāks dalību šovā.

Šova “Pati pilnība” pirmās sērijas aizkadri

Kanālā “STV Pirmā!” dots starts unikālam un izaicinošam šovam – “Pati pilnība”, kas drosmīgi runās par sabiedrībā valdošajiem ar izskatu ...

gallery icon

Viņu vidū arī spilgtā Tērvetniece Airita, kura ir īsts pierādījums, ka apaļīga sieviete var būt aktīva un pat nostāties špagatā. Airita neslēpj, ka jau šobrīd zaudējusi vairāk nekā 10 kilogramus un turpina strādāt ar savām “problēmzonām” “Ir jātievē, jāsporto un jāmīl sevi tāda, kāda esi,” šova atlasē saka Airita. Vaicāta, kāpēc viņa vēlas tievēt un piedalīties projektā, spridzīgā dāma neslēpj, ka to grib ne tikai sevis, bet arī apkārtējo dēļ: “Apkārtējie mani neiemīl, līdz ar to man ir sajūta, ka kaut kas nav ar mani kārtībā.” tā Airita. Savukārt uz plus-size modeles Tatjanas Mackevičas repliku, ka mainoties pašai, sabiedrības viedokli taču nebūs iespējams izmainīt, Airita pārliecinoši bilst, ka vēlas ignorēt citu domas, dzīvot sev un domāt tikai par sevi.