VIDEO: Tev ir jānotievē, ja gribi strādāt šeit! Šova atlasē sieviete izplūst asarās
Liene no Siguldas šova atlases laikā padalījās ar skarbu pieredzes stāstu.
TV
2019. gada 25. aprīlis, 14:20

VIDEO: Tev ir jānotievē, ja gribi strādāt šeit! Šova atlasē sieviete izplūst asarās

Jauns.lv

Jau šovakar, plkst. 21:00, kanālā “STV Pirmā!” tiks dots starts unikālam un izaicinošam šovam – “Pati pilnība”, kas drosmīgi runās par sabiedrībā valdošajiem ar izskatu saistītajiem stereotipiem.

Liene no Siguldas šova atlases laikā padalījās ar skarbu pieredzes stāstu.

Tas parādīs - ikviena sieviete, neatkarīgi no vecuma, matu krāsas, figūras vai apģērba izmēra, ir skaista. Un pieņemot sevi, savu ķermeni, pārstājot dzīties pēc iedomātiem ideāliem, sieviete var kļūt vēl simpātiskāka, seksīgāka un iekārojamāka. Šova pirmajā sērijā 30 košas un atraktīvas dāmas centīsies pārliecināt šova žūriju – “Body positive” kustības vēstnesi un bloga “Morethansize.com” veidotāju Indru Salceviču, pašmāju “plus size” modeļu kustības aizsācēju Tatjanu Mackeviču, kā arī modes blogeri, grāmatas “Stils” autoru Denisu Ševeļovu –  ka tieši viņas ir pelnījušas būt to 10 dāmu vidū, kuras uzsāks dalību projektā.

Šova “Pati pilnība” pirmās sērijas aizkadri

Kanālā “STV Pirmā!” dots starts unikālam un izaicinošam šovam – “Pati pilnība”, kas drosmīgi runās par sabiedrībā valdošajiem ar izskatu ...

gallery icon

Viņu vidū arī Liene no Siguldas, kura šova atlases laikā padalījās ar skarbu pieredzes stāstu – lai tiktu pie mazuļa, jaunajai sievietei nācās lietot hormona preparātus, kuru dēļ viņa pieņēmās svarā pat par 40 kilogramiem. Vēl vairāk – izskata dēļ viņa saskārusies ar diskrimināciju darba tirgū – “Man teica – tev ir jānotievē, ja gribi šeit strādāt,” balsij aizlūstot atzīstas Liene, sakot, ka pēc šīs darba intervijas nespējusi valdīt asaras un aizvainojumu. Liene atklāj, ka vēlas, lai  tie cilvēki, kuri atļāvušies aizrādīt par viņas ārējo izskatu, saprastu, ka viņa ir gatava strādāt un vēlas atgūt pašapziņu. Nu jau astoņus mēnešus Liene ir laimīga mamma savam dēliņam, bet kā sieviete ir sevi pazaudējusi. “Vēlos atgūt sievišķību, gribu atkal sevi mīlēt, būt savam vīram un dēlam pati labākā un skaistākā,” saka Liene.