foto: LJ Fotos/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
"Man nav laika paģirām"- aktrise Anna Heteveja atklāj, kāpēc pārstājusi lietot alkoholu
"Kā tu kvalitatīvi parūpēsies par bērnu, ja tev ir piecu dienu ilgas paģiras?" retoriski vaicā Anna Heteveja.
Slavenības
2019. gada 17. aprīlis, 16:40

"Man nav laika paģirām"- aktrise Anna Heteveja atklāj, kāpēc pārstājusi lietot alkoholu

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Anna Hetaveja (36) saka, ka alkoholu nelietos tikmēr, kamēr viņas mājās dzīvos dēls, kuram tagad ir vien trīs gadi. Ar alkoholu Annai problēmu nav, viņai vienkārši... neesot laika paģirām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kādā intervijā Heteveja pavēstījusi: "Kad būšu tādā dzīves posmā, ka man būs pietiekami daudz laika paģirām, es atkal atsākšu alkohola lietošanu."

Anna, kas 2012. gadā apprecējās ar aktieri un uzņēmēju Adamu Šūlmenu, 2016. gada aprīlī pasaulē laida dēlu Džonatanu. Un aktrise apņēmusies nelietot grādīgos dzērienus, līdz zēnam neapritēs 18 gadu un viņš neizvāksies no mātes mājām.

Apprecējusies aktrise Anna Heteveja

gallery icon
35

Heteveja pavēstījusi, ka apsvērums pārtraukt alkohola lietošanu nav "morāla izvēle" un savu viedokli viņa nevienam neuzspiež. "Es to metu pie malas ne tāpēc, ka dzeršana man būtu problēma, es to izdarīju tāpēc, ka tas, kā es lietoju alkoholu, noved pie paģirām. Un tās bija tā problēma," atklāj Heteveja. "Manas pēdējās paģiras ilga piecas dienas. Kad manā dzīvē būs tāds posms, kad man būs vieta šādām paģirām, es atsākšu dzert, bet nu tas nenotiks ātrāk, pirms mans dēls izvāksies no manas mājas."

"Vienu gan es vēlos paskaidrot - lielākai daļai cilvēku jau nevajag pieņemt šādus drastiskus mērus," piebilst aktrise.

Māmiņas cerībās esošā Anna Heteveja Havaju salās

Aktrise Anna Heteveja svētku brīvdienas pavadījusi kopā ar vīru Adamu Šulmanu, atpūšoties Havaju salās. Jau 2016. gada pavasarī pasaulē jānāk ...

gallery icon
29