foto: publicitātes (Edijs Andersons)
FOTO: ar gaisīgu ballīti jaunas dziesmas iznākšanu nosvin Agnesse
Mūzika
2019. gada 15. aprīlis, 15:10

FOTO: ar gaisīgu ballīti jaunas dziesmas iznākšanu nosvin Agnesse

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas izskaņā dziedātāja Agnesse, īstajā vārdā Agnese Stengrevica, rīkoja savas un Helvija Stengrevica jaunās dziesmas “Space or Time” pirmatskaņojuma pasākumu, ko apmeklēja kupls pulks viņas talanta cienītāju.

Dziedātājas Agnesse jaunā skaņdarba pirmatskaņojuma ballīte

Dziedātāja Agnesse, īstajā vārdā Agnese Stengrevica, sarīkojusi savas un Helvija Stengrevica jaunās dziesmas “Space or Time” pirmatskaņojuma pasākumu, ko apmeklēja ...

gallery icon
81

Gaisīgā atmosfērā, radu, draugu un  citu viņas mūzikas cienītāju ieskauta, mūziķe Vecrīgas klubā “Radio Bārs” izpildīja savu un Helvija Stengrevica jauno dziesmu “Space or Time”, kas bija skaņdarba pirmatskaņojums plašākai publikai. Lai pateiktos sanākušajiem viesiem par klātbūtni, Agnesse veltīja viņiem koncertu, kurā kopumā izskanēja 22 dziesmas.

"Es vēlos pateikt milzīgu paldies ikvienam, kurš ieradās uz šo pasākumu. Esmu sajūsmā par sirsnīgo un mīļo atmosfēru, kas tur valdīja un to, ka varēju satikt arī sen neredzētus cilvēkus. Lai gan tas bija mans pasākums, tomēr biju ļoti uztraukusies, jo pēc ilgāka pārtraukuma dziedāju atkal tik plašai publikai, taču bija ļoti patīkami to pieredzēt kopā ar maniem mīļajiem cilvēkiem. Pēc koncerta turpat nosvinējām arī manu divdesmito dzimšanas dienu,” stāsta Agnesse.

Jau vēstīts, ka Agnesse sadarbībā ar mūziķi, producentu, skaņdarba “Ticot, mīlot un gaidot” komponistu Helviju Stengrevicu izdevusi jaunu dziesmu ar nosaukumu “Space or Time”. Vārdu autore jaunajam skaņdarbam ir divkārtēja “Grammy” balvas nominante Kristala Olivera, kura sadarbojusies arī ar tādiem pasaulslaveniem mūziķiem kā Džastins Timberleiks, Enrike Iglesiass, Kanje Vests un citiem.