foto: REUTERS/SCANPIX
Andželīnas Džolijas un Breda Pita laulība beidzot šķirta
Laulības šķiršanas pieteikumu Džolija iesniedza pirms vairāk nekā diviem gadiem. Nu beidzot viņa un Pits ir atkal no oficiālām saistībām brīvi.
Slavenības
2019. gada 15. aprīlis, 11:05

Andželīnas Džolijas un Breda Pita laulība beidzot šķirta

Jauns.lv

Beidzot no oficiālām saistībām brīvu cilvēku statusā atkal ir Holivudas zvaigznes Andželīna Džolija (43) un Breds Pits (55) - tiesa paziņojusi, ka viņu laulība šķirta, neskatoties uz to, ka galīgā vienošanās par mantas sadali un rūpēm par bērniem vēl panākta nav.

Laulības šķiršanas pieteikumu Džolija iesniedza pirms vairāk nekā diviem gadiem. Un visu šo laiku pāris centās vienoties par jautājumiem, kas saistīti ar bērnu aprūpi un abu īpašumu sadali.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Pērnvasar tiesā tika apstiprināts detalizēts grafiks, pēc kāda Pits varēs tikties ar bērniem. Novembrī pāris panāca "pagaidu vienošanos", kas, kā tika vēstīts, bija "liels solis pareizajā virzienā". Kopš tā laika notiek vien abu pušu juristu vienošanās par sīkākām niansēm. Un nu tās atlikušas tik nenozīmīgas, ka tiesa nolēmusi - Pita un Džolijas laulību var šķirt.

Abi slavenie Holivudas aktieri iepazinās 2005. gada filmas "Smita kungs un kundze" uzņemšanas laukumā, dažus mēnešus pēc pirmizrādes kopā jau izgāja sabiedrībā kā pāris, bet 2006. gada janvārī tika oficiāli paziņots - Džolija ir Pita bērna gaidībās. 2014. gadā Andželīna un Breds kļuva par precētu pāri, bet vien pēc diviem gadiem Džolija iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu, kā iemeslu norādot neatrisināmas domstarpības.

Andželina Džolija ar bērniem dodas brokastot uz pilsētu

gallery icon
24