foto: Flynet - Splash News/ Vida Press
Sūzena Boila no desmit slavas gados sakrātajiem miljoniem neko nav iztērējusi
Sūzena Boila dzīvo itin vienkāršu dzīvi.
Mūzika
2019. gada 11. aprīlis, 15:15

Sūzena Boila no desmit slavas gados sakrātajiem miljoniem neko nav iztērējusi

Jauns.lv

Šodien, 11. aprīlī, aprit tieši 10 gadi, kopš uz šova "Britain’s Got Talent" skatuves iemirdzējās Sūzenas Boilas zvaigzne. No parastas skotu kundzītes kļuvusi par pasaulslavenu miljonāri, Boila tagad atzīst - no sava lielā kapitāla neko daudz nav iztērējusi.

Boilas, kas 1. aprīlī nosvinēja savu 58. dzimšanas dienu, īpašumu vērtību lēš 22 miljonu sterliņu mārciņu (25,5 miljoni eiro) vērtībā.

Taču pieticību Boila nav zaudējusi - pēc parakstītiem vērienīgiem ierakstu līgumiem, saņemtiem honorāriem par koncertiem un reklāmas projektiem nemetas korķēt vaļā dārgus šampaniešus un pirkt vienu māju pēc otras. "Dzīve pirms šova bija ļoti grūta, es biju savas mātes vienīgā aprūpētāja, ar naudu mums bija pavisam švaki, es ar grūtībām varēju rēķinus nomaksāt un pārtiku nopirkt," saka Sūzena. "Es neesmu nekāda dižā tērētāja. 47 gadus man nebija naudas, un tāpēc arī tagad es izvēlos to atlikt nebaltai dienai."

Sūzenas Boilas pārvērtības

Sūzenas Boilas pārvērtības.

gallery icon

Un Sūzena joprojām - arī desmit gadus pēc nokļūšanas slavas zenītā - nespēj noticēt, ka to visu piedzīvojusi. "Nekad nebiju cerējusi, ka man būs tādi panākumi, ka es pārdošu tik daudz albumu, ka apceļošu ar koncertiem visu planētu," saka dziedātāja. "Man joprojām ik pa brīdim sev jāiekniebj, lai es noticētu, ka tas nav sapnis. Man ir ārkārtīgi paveicies, un es katru dienu par to Dievam saku paldies."

Sūzena Boila dzīvo pieticīgi

Lai gan Sūzena Boila nopirkusi lielāku īpašumu pilsētas pretējā pusē, savu „smalko māju” viņa atdevusi brāļu un māsu bērniem. Dziedātāja ...

gallery icon