foto: ekrānuzņēmums no video
Fani dusmīgi - "Game of Thrones" aktieri Kitu Haringtonu bez ierastās bārdas grūti atpazīt
Kits Haringtons TV šovā „Saturday Night Live”.
Slavenības
2019. gada 14. aprīlis, 14:22

Fani dusmīgi - "Game of Thrones" aktieri Kitu Haringtonu bez ierastās bārdas grūti atpazīt

Jauns.lv

Seriāla „Troņu spēle” („Game of Thrones”) fani aktieri Kitu Haringtonu bija pieraduši vienmēr redzēt ar bārdu. Tagad, kad aktieris noskuvis gludu vaigu, viņu grūti atpazīt. Daži fani tik ļoti sadusmojušies par negaidītajām pārmaiņām, ka apgalvo, ka Haringtons tagad līdzinoties „sevis parodijai”.

foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
2018. gada septembrī.

Fanu mīlestību Kits Haringtons iemantojis kā Džons Snovs no seriāla „Troņu spēle”, kura pēdējo sezonu telekanāls HBO sāks demonstrēt jau šo svētdien.

foto: Ron Adar / M10s / MEGA / Vida Press
Kits Haringtons ar sievu Rouzu Lesliju seriāla astotās sezonas atklāšanas ballītē šā gada 3. aprīlī.

Kits Haringtons nesen viesojies populārajā TV šovā „Saturday Night Live” un šokējis skatītājus ar gludi skūtu vaigu. Fani jau gadiem ilgi bija pieraduši viņu redzēt ar nelielu bārdiņu, bet tagad aktieris to noskuvis...

foto: LFI/Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Seriālā „Troņu spēles”.

Kā tas ierasts šādās reizēs, fani savu neapmierinātību (un pat dusmas!) par negaidītajām pārmaiņām pauduši sociālajos tīklos. Skatītājiem Kits Haringtons bez ierastās bārdas izskatās tik svešāds, ka viņi savu iemīļoto aktieri pikti nodēvējuši par „sevis paša parodiju”.

„Es tikko noskuvu bārdu, tā, ka šis ir tāds pirmspubertātes Džons Snovs,” TV šovā „Saturday Night Live” izteicies Haringtons. „Šis ir Džons Snovs, ja viņš pēkšņi spēlētu „Yankees” komandā.”

„Man nav ne jausmas, ko tas nozīmē. Scenāristi man ieteica tā pateikt, tā, ka jūs, draugi, iespējams zināt, ko tas nozīmē.”

Rouzas Leslijas un Kita Haringtona kāzas

Seriāla „Troņu spēles” aktieru Rouzas Leslijas un Kita Haringtona kāzas Skotijā.

gallery icon
22

TV studijā viesojās arī vairāki citi „Troņu spēles” aktieri un viens pēc otra uzdeva jautājumus Kitam. Beidzamā ar jautājumu kājās cēlās aktiera sieva Rouza Leslija un apjautājās to, ko fani alka šajā reizē dzirdēt visvairāk: „Man ir tev kas jāpavaicā, Kit,” ieminējās Rouza. „Cik drīz tu vari ataudzēt bārdu?”

Zvaigznes seriāla "Troņu spēle" pēdējās sezonas pirmizrādē

Zvaigznes 2019. gada 3. aprīlī Ņujorkā pulcējas uz seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") pēdējās sezonas pirmizrādi.

gallery icon
34

„Es arī tevi mīlu,” atjokoja Haringtons, tā arī publikas priekšā neatklājot, vai viņa nodomos vispār ietilps bārdas ataudzēšana.

„Es iesūdzēšu tiesā „Saturday Night Live” par to, ka lika Kitam Haringtonam noskūt bārdu. Tā ir sevis parodija,” ļoti nikns bija kāds fans.

Citi gan bija optimistiskāk noskaņoti, uzskatot, ka noskūta bārda vēl nav pasaules gals. „Ja Džons Snovs var celties no mirušajiem, esmu pārliecināts, ka arī bārda atgriezīsies.”

Aktieris vēlāk apstiprinājis, ka noskuvis sev tik raksturīgo sejas apmatojumu, lai izspēlētu etīdes, kurās iejūtas Maikla Džeksona un Vinstona Čērčila tēlos.