foto: Publicitātes
Šomēnes Rīgā muzicēs Eirovīzijas uzvarētājs Dima Bilans
Mūzika
2019. gada 9. aprīlis, 15:21

Šomēnes Rīgā muzicēs Eirovīzijas uzvarētājs Dima Bilans

Jauns.lv

26. aprīlī ar savu jauno koncertprogrammu “Planēta Bilans” starptautiskas turnejas ietvaros "Arēnā Rīga" uzstāsies populārais krievu dziedātājs Dima Bilans, informē portāls balticevents.info.

Dima Bilans Dzintaru koncertzālē atrāda savu apakšveļu

gallery icon
15

„Planēta Bilans” – tas ir jauna formāta šovs, kurā sastopas mūzika, performance, kino un komiksi. Tā ir fantastikas žanra filma, ko klātienē izrāda uz skatuves. Speciāli šim šovam Dima ierakstījis epizodes-atklāsmes par savu dzīvi. Šovs iecerēts kā fantastikas žanra biogrāfiska filma, kas balstīta uz reālām sajūtām, kur galvenā tēma – sevis meklēšana. Te nav biogrāfisku faktu, ir tikai sajūtas, pārdzīvojumi un emocijas, caur kurām skatītājiem atklājas varoņa iekšējā pasaule.

Kā tiek solīts, būšot gaidāms pasaules līmeņa šovs ar specefektiem un negaidītiem gaismas risinājumiem. Skatītāji varēs vērot milzīgu skatuvi-kosmosa kuģi, ar kuru varonis ceļo pa savu Visumu un ar dekorāciju palīdzību nokļūst savas dvēseles paralēlajā realitātē.

Viens no beidzamajiem mākslinieka, kas 2008. gadā kļuva par Eirovīzijas uzvarētāju, darbiem ir video klips dziesmai “Okean” ("Океан"), tas divu mēnešu laikā savācis vairāk nekā astoņus miljonus skatījumu vietnē "YouTube".