foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Džesika Alba pārdod pirms vairāk nekā desmit gadiem pirktu māju
Aktrises Džesikas Albas māja Beverlihilsā.
Slavenības
2019. gada 7. aprīlis, 08:12

Džesika Alba pārdod pirms vairāk nekā desmit gadiem pirktu māju

Jauns.lv

Daudzām jo daudzām slavenībām ir „niķis” pārdot māju, ko nopirkuši tikai pirms gada vai diviem. Protams, par lielāku summu, nekā to iegādājoties. Arī Holivudas aktrise Džesika Alba (37) māju pārdod dārgāk nekā savulaik pirkusi, bet viņa tajā dzīvojusi vairāk nekā 10 gadus un ieguldījusi līdzekļus remontdarbos.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Džesika Alba.

Holivudas aktrise un trīs bērnu mamma Džesika Alba pārdošanā izlikusi ģimenes māju Frenklina kanjona rajonā Beverlihilsā. Aktrise to pārdod par 6,195 miljoniem ASV dolāru.

Alba šo māju iegādājās pirms vairāk nekā desmit gadiem, par to samaksājot četrus miljonus ASV dolāru.

Džesika Alba pārdod māju Beverlihilsā

gallery icon

Ēka celta septiņdesmito gadu vidū. Tā atrodas uz aptuveni pus akru (~2000 m²) liela zemes gabala un īpašumu iežogo augstā sēta un apsargāti vārti.

Spāņu stilā celtajā mājā ir 465 kvadrātmetru liela dzīvojamā platība. Ēkā ir trīs guļamistabas un piecas vannasistabas. No plašās ēdamzāles stiklotas durvis ved uz mājas iekšpagalmu, kur iekārtota āra virtuve ar picas krāsni. Savukārt mājā ir plaša baltos toņos ieturēta virtuve ar U formas darba virsmu un vairākām izlietnēm.

foto: Twitter/ Vida Press
Džesika Alba ar vīru Kešu Vorenu, meitām un dēlu.

Ēkas augšējā stāvā ir arī divas viesu guļamistabas ar „en suite” vannasistabu. Šeit arī labiekārtota saimnieku guļamistaba ar atpūtas zonu, kurā ir stilīgs melnbalts kamīns, bet franču stila durvis ved uz privātu terasi, no kuras var nolūkoties uz baseinu, ko ieskauj eksotiski koki un tropu paradīzes stilā iekopta apkārtne.

Džesika Alba atpūšas Havaju salās

Aktrise Džesika Alba ar ģimeni un draugiem devusies Lieldienu brīvdienās uz Havaju salām, kur priecājas par sauli, jūru un vēju.

gallery icon

Džesikas Albas ģimene

Džesika Alba ar vīru Kešu Vorenu un meitām Onori un Hevenu.

gallery icon

Džesika Alba 2009. gada „Campari” kalendāra fotogrāfijās

gallery icon