"UgunsGrēka" Zentu jeb Regīnu Devīti sajauc ar Āboltiņu un grasās sist?
Aktrise Regīna Devīte, ko skatītāji pazīst kā seriāla UgunsGrēks Zentu, stāsta, ka viņa reiz sajaukta ar politiķi Solvitu Āboltiņu.
Slavenības
2016. gada 17. janvāris, 12:02

"UgunsGrēka" Zentu jeb Regīnu Devīti sajauc ar Āboltiņu un grasās sist?

Jauns.lv

Aktrise Regīna Devīte, ko skatītāji pazīst kā seriāla UgunsGrēks Zentu, 18. janvārī atzīmēs 60. jubileju. Nupat intervijā ar modes mākslinieku Dāvidu žurnālā “Kas Jauns” aktrise atzinās, ka viņa reiz sajaukta ar politiķi Solvitu Āboltiņu.

Kad Dāvids šajā intervijā jautāja: “Skatos uz tevi un domāju – ko tu man atgādini? Tagad sapratu – tu izskaties kā Solvitas Āboltiņas un Vairas Vīķes-Freibergas krustojums. Nopietni. Tieši pa vidu,” aktrise Regīna Devīte izstāstīja kādu amizantu notikumu.

“Maskavas ielā kāds vīrietis agresīvi kā suns uz mani uzrūca. Biju tikko no filmēšanas – mati uzkasīti, cope atlaista vaļā… Laikam domāja, ka nāk pretī Solvita. Nabaga Solvita. Grasījās kā sist, kā nez ko darīt. Atlēcu sāņus. Viņš aizgāja garām.

Dažkārt cilvēki mani asociē ar Zentu, jo tai jau arī kurš katrs bezmaz varētu pieiet un kaut ko pateikt. Autoostā no rīta samiegojusies eju pie kafijas automāta. Kāds vīrietis tādā izsmējīgā tonī: „Nu ko, kafiju ņem, tev nav, kas mājās uzvāra?” Domāju – Jēziņ, par ko?! Kāpēc?! Cilvēki ir jocīgi. Nezinu, vai tā ir audzināšanas problēma. Ļoti daudzi pret svešiem atļaujas tādas lietas. Nezinu, kam jānotiek, lai es sāktu lamāt svešu cilvēku uz ceļa,” stāstīja Regīna Devīte.


Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva