Piekauts un ar lauztu kāju Rīgā atkal ierodas bēdīgi slavenais narkokurjers Priverts
2019. gada 2. aprīlis, 15:25

Piekauts un ar lauztu kāju Rīgā atkal ierodas bēdīgi slavenais narkokurjers Priverts

Jauns.lv

Savulaik bēdīgi slavenais narkokurjers Rolands Prīverts, kurš apsūdzēts kokaīna kontrabandā un kokas lapu glabāšanā, atkal ieradies Latvijā. Turklāt no lidostas prom tika aizgādāts ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta auto - Prīverts esot smagi piekauts, apgalvo, ka pret viņu Bolīvijā veikts atentāts, un baidās par savu dzīvību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā portālam Jauns.lv norādīja aculiecinieki, tik negaidīti neparasta sagaidīšana kā 1. aprīlī Rīgas lidostā sen nav bijusi.

Latvijā atkal ierodas narkokurjers Priverts

Latvijā atkal ierodas bēdīgi slavenais narkokurjers Rolands Priverts.

gallery icon
27

Prīverts ieradies ar reisu no Parīzes, un viņam bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība. Taču lidostas vietējais medpunkts bijis jau slēgts. Tad nu pusotru stundu pēc Parīzes reisa ierašanās lidostā parādījusies ātrās palīdzības reanimācijas brigāde triju personu sastāvā ar guļamratiem. pa drošības dienestu speciālo izeju izvests Prīverts ratos, kas pat pamanījies atrādīt savu traumēto kāju. Tā esot krietni apskādēta - lauzta potītes rajonā.

Pēc Prīverta vārdiem, traumas viņš guvis Bolīvijā - aplaupīts un piekauts. Narkokurjers gan pauž bažas, ka pret viņu "veikts atentāts" un tagad baidās par savu dzīvību. Bolīviju Prīverts sauc par savu mītnes zemi un žurnālam "Kas Jauns" pirms kāda laika jau atklāja - tur esot nodibinājis savu desu ražotni: „Ražoju desas. Tur vietējie ir kā traki uz desiņām. Katru vakaru mājās uz oglēm cep desas. Tas ir bizness, kas nekad nenogrims.”

Pagājušajā mēnesī apelācijas instancē Rīgas apgabaltiesa turpināja skatīt krimināllietu pret Rolandu Prīvertu, kam Rīgas rajona tiesa pērnvasar piesprieda septiņus gadus ilgu ieslodzījumu, taču viņš šo spriedumu pārsūdzēja.

Savukārt šogad janvārī Rīgā notika Prīverta grāmatas "Nebaidies ne no kā" atvēršanas svētki.

Par narkotiku kontrabandu tiesātā Rolanda Priverta grāmatas prezentācija

gallery icon
99