foto: Publicitātes (F64)
Draudzība starp mūziķiem, pedagogiem un šefpavāru - jau šovakar šovā “Es mīlu Tevi, Latvija!”
TV
2019. gada 31. marts, 18:03

Draudzība starp mūziķiem, pedagogiem un šefpavāru - jau šovakar šovā “Es mīlu Tevi, Latvija!”

Jauns.lv

Ir aizvadīti šova “Es mīlu Tevi, Latvija!” jubilejas sezonas četri raidījumi, rezultāts abu komandu starpā ir neizšķirts - 2 pret 2! Valters ir uzaicinājis savā komandā zināšanām bagātus spēlētājus - pedagogu izlasi, savukārt Janas komanda ir bruņojusies ar degsmi un aizrautību. Kura taktika nesīs uzvaru?

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" 2019. gada 31. marta raidījumā.

gallery icon
53

Lai arī cīņa par iespēju izvirzīties vadībā šovakar būs patiesi spraiga, studijā valdīs draudzība, jo visus viesus vieno mīlestība pret tradiconālo maizes zupu. Starp smieklu šaltīm un mīlētākajām latviešu dziesmām, kā allaž, dalībnieki arī pārbaudīs savas zināšanas, noskaidrojot, ko nozīmē vecvārdi “jēlkula” un “svibulīte”, cik pilsētās Latvijā ir kinoteātri, kas ir senākais izdevums Latvijā un daudzus citus faktus par Latviju!

Janas komandā šovakar būs ļoti atšķirīgi viesi, tomēr visi, bruņojušies ar degsmi un aizrautību, ir gatavi palīdzēt Janai ceļā pretim uzvarai. Komandā piedalās - šova “X Faktors” 2. sezonas pusfinālists Didzis Melderis, šefpavārs Lauris Aleksejevs, kā arī beidzot Janai burtiņu spēlē ir “līdzvērtīga spēlētāja” - aktrise Liena Šmukste.

foto: Publicitātes (F64)

Taču Valters nozīmīgajai cīņai ir izvēlējies zināšanām bagātus spēlētājus, jo visi trīs viesi ir skolotāji, pedagogi un pasniedzēji - šova “X Faktors” 2. sezonas smaidīgākā dalībniece dziedātāja Laima Dimanta, nevien mūziķis, bet arī radio personība Atis Zviedris un dziedātājs, arī sitamo instrumentu pedagogs Andris Ērglis. Pats Valters spēles gaitā sevi arī pieskaita pie pedagogiem, jo viņš esot “Janas dzīves skolotājs, mentors un pat guru”, jo viņš zina atbildes uz jautājumiem, par kuriem Jana nav dzirējusi.

foto: Publicitātes (F64)

Vai Valtera izvēle aicināt savā komandā pedagogus ir pārdomāts solis, kas atļaus atkal izvirzīties vadībā? Skaties jau šovakar plkst. 20.00 kanālā TV3 un noskaidro!