foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Kivičs un Skulme kašķi atrod arī Itālijā - vietējā policija nesnauž
Slavenības
2019. gada 29. marts, 12:20

VIDEO: Kivičs un Skulme kašķi atrod arī Itālijā - vietējā policija nesnauž

Jauns.lv

Telekanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti" pēdējā sērijā demonstrēts, kā pašmāju šovbiznesa šobrīd slavenākais pārītis Andris Kivičs un Liene Skulme Itālijā nonāk likumsargu redzeslokā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, muzikants Andris Kivičs ar savu līgavu Lieni Skulmi, ņemot līdzi vien mugursomas ar pāris drēbju kārtām, bez lielas plānošanas aizbraukuši uz Itāliju - atpūsties no pašmājās pārāk lielās sabiedrības uzmanības.

Uzmanību pievērst gan mīlas pāris pamanās arī ārzemēs - Itālijā ne tikai priecājas par vietējo arhitektūru, bauda maltītes un viens otra sabiedrību, bet nonākuši arī likumsargu redzeslokā.

Andris un Liene Romeo un Džuljetas pilsētā Veronā vēlējās atstāt savus vārdus uz kādas sienas, kur parakstījušies jau daudzi citi mīlnieki, taču vietējiem policistiem īsti nepatika Andra centiens pacelt Lieni, lai tā varētu savu teikumu uzrakstīt pēc iespējas augstāk. Likumsargi steidzās klāt un aizrādīja, ka meitene tomēr būšot jāceļ lejā. "Gribējām labu, sanāca kā vienmēr," nosmej Kivičs.

Andra Kiviča un Lienes Skulmes atpūta Itālijā

Andra Kiviča un Lienes Skulmes atpūta Itālijā.

gallery icon
39