foto: Byrdman / BACKGRID/All Over Pres/ Vida Press
Nikolass Keidžs četras dienas pēc kāzām Lasvegasā pieprasa šķiršanos
Nikolass un Ērika pērn maijā.
Slavenības
2019. gada 29. marts, 10:33

Nikolass Keidžs četras dienas pēc kāzām Lasvegasā pieprasa šķiršanos

Jauns.lv

Par pārsteigumu parūpējies Holivudas aktieris Nikolass Keidžs (55) - viņš nedēļas nogalē Lasvegasā negaidīti apprecējies, bet četras dienas pēc ceremonijas laulību tagad nolēmis šķirt.

Ārzemju tabloīdi vēsta, ka sestdien Lasvegasā Nikolass Keidžs mijis gredzenus ar draudzeni Ēriku Koiki. Taču jau trešdien tiesā iesniedzis dokumentus laulības anulēšanai. Un šie dokumenti tagad nonākuši slavenību izdevuma "People" rīcībā.

Keidžs un grima māksliniece Koike savas attiecības īpaši nav afišējuši, vien dažas reizes nofotografēti kopīgā atpūtā, bet uz sarkanajiem paklājiem kopā gozējušies nav. Pirmoreiz tika nobildēti pērn aprīlī, kad atpūtās Puertoriko, vēl pēc mēneša paparaci viņus pieķēra mielojamies kādā Losandželosas restorānā.

Keidžs līdz šim jau bijis trīsreiz precējies - ar aktrisi Patrīciju Ārketi (1995-2001), ar rokenrola karaļa Elvisa Preslija meitu dziedātāju Lizu Mariju Presliju (2002-2004) un viesmīli Alisi Kimu (2004-2016). Kima 2005. gadā pasaulē laida Keidža dēlu Kal-Elu, un vēl aktierim ir nu jau pieaudzis dēls Vestons - viņu 1990. gadā Nikolasam dāvāja aktrise Kristina Fultone.

Nikolasa Keidža dēls Vestons Keidžs

gallery icon