foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna nopietnai ballei izvēlas jau agrāk redzētu vakarkleitu
Modes nama „Alexander McQueen” garo kleitu ar ziedu apdruku hercogiene Ketrīna pirmoreiz uzvilka 2017. gadā, kad kopā ar vīru apmeklēja BAFTA ceremonijas vakaru. Šogad viņa lūgusi tērpu nedaudz pāršūt un uzvilkusi, dodoties uz galā pasākumu Nacionālajā portretu galerijā.
Slavenības
2019. gada 18. marts, 07:02

Hercogiene Ketrīna nopietnai ballei izvēlas jau agrāk redzētu vakarkleitu

Jauns.lv

Apmeklējot galā pasākumu Nacionālajā portretu galerijā Londonā, hercogiene Ketrīna (37) bija ģērbusies garā vakarkleitā, kas ļoti atgādināja kādu agrāk jau redzētu viņas tērpu.

Modes nama „Alexander McQueen” melnajā vakarkleitā ar ziedu apdruku Kembridžas hercogiene Ketrīna bija ģērbusies 2017. gadā, kad apmeklēja BAFTA balvu ceremonijas vakaru. Tērps, kurā viņa šogad devās uz galā pasākumu Nacionālajā portretu galerijā bija tas pats, tikai nedaudz pārstrādāts.

foto: Vida Press
Tērpa oriģināls bija ar atkailinātiem pleciem. Hercogiene to palūgusi mazliet pārveidot, radot nelielas piedurknes.

Tērpa oriģināls bija ar atkailinātu plecu daļu, kā mēs to varam skatīt pirms diviem gadiem uzņemtajās fotogrāfijās. Hercogienes šuvēja mazliet pārveidojusi kleitu, radot tērpam nelielas piedurknītes.

Dodoties uz Nacionālo portretu galeriju, hercogiene kleitai bija pieskaņojusi zīmola „Prada” „clutch” somiņu un „Jimmy Choo” laiviņas, bet rotājusies bija ar iemīļotajiem firmas „Kiki McDonough” auskariem ar morganītu un briljantiem.

Šī bija jau trešā reize, kad Ketrīna apmeklēja šo svinīgo pasākumu, kurā tiek vākti līdzekļi, lai atbalstītu Nacionālās portretu galerijas darbu. Kā zināms, šis muzejs pašā Londonas sirdī ir viens no retajiem, kuru var apmeklēt bez maksas. Tikai atsevišķām izstādēm tiek piemērota ieejas maksa.

Taču šī nebija pirmā reize, kad hercogiene Ketrīna iziešanai sabiedrībā izvēlas reiz jau vilktu tērpu, taču to ir lūgusi šuvējai mazliet pārveidot.

Aizvadītā gada oktobrī hercogiene Ketrīna otro reizi uzvilka zilo kleitu, kuru bija izvēlējusies kā vienu no tērpiem, dodoties oficiālajā vizītē uz Kanādu 2016. gadā. Pērn apmeklējot Impērijas kara muzeju Londonā, hercogiene tērpam bija veikusi nelielas izmaiņas - tam vairs nebija mazās apkaklītes.

foto: Vida Press
Aizvadītā gada oktobrī hercogiene Ketrīna otro reizi uzvilka zilo kleitu, kuru bija izvēlējusies kā vienu no tērpiem, dodoties oficiālajā vizītē uz Kanādu 2016. gadā. Tagad kleitai vairs nav mazās apkaklītes.

Hercogiene Ketrīna jau sen izpelnījusies tautas simpātijas par to, ka labu tērpu izvēlas vilkt vairākas reizes, papildinot to ar atšķirīgiem aksesuāriem, tāpat kā to dara daudzi no mums.

foto: ROGER GEORGES/SIPA
Hercogiene Ketrīna „Catherine Walker” mēteļkleitā 2019. gadā, apmeklējot Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā.

Pagajušo pirmdien, apmeklējot Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā, Ketrīna bija ģērbusies sarkanā mēteļkleitā, ko darinājis modes nams „Catherine Walker”. Šis tērps hercogienei mugurā pirmo reizi bija 2014. gadā, kad viņa kopā ar vīru bija devusies vizītē uz Jaunzēlandi.

foto: HUSSEIN ANWAR/SIPA
Hercogiene Ketrīna šajā pašā tērpā 2014. gadā, ierodoties oficiālā vizītē Jaunzēlandē.

Hercogienei Ketrīnai 10 gadus viens mētelītis

gallery icon

Hercogiene Ketrīna izvēlas kleitu, ko nēsāja jau pirms trim gadiem

gallery icon

Kembridžas hercogienes Ketrīnas tērpi, kas uzvilkti vairākkārt

gallery icon

Hercogienei Ketrīnai kaklarota par nepilniem 17 latiem

gallery icon

Vai hercogienei Ketrīnai ir tikai viens kurpju pāris?

gallery icon