foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kiviča un Endziņa boksa mača rīkotāji pārcelto cīņu neorganizēs - turklāt tā notikšot tikai maijā
Slavenības
2019. gada 14. marts, 11:50

Kiviča un Endziņa boksa mača rīkotāji pārcelto cīņu neorganizēs - turklāt tā notikšot tikai maijā

Jauns.lv

Plaši izsludinātās boksa cīņas, kurā spēkiem mēroties gatavi skandalozais mūziķis Andris Kivičs un lētas slavas kārais viltus ziņu portālu veidotājs Niks Endziņš, organizētāji no pārceltā mača rīkošanas atteikušies un saka - Latvijas sabiedrība vēl nav gatava šādam šovam.

Kiviča un Endziņa, kas zināms arī kā reperis Neids, cīņa bija paredzēta 9. martā. Taču Andris lauza pirkstu un maču nācās pārcelt uz 20. aprīli. Interesentiem, kas biļetes uz cīņu jau bija iegādājušies, tagad ir iespēja naudu atgūt vai arī ar tiem pašiem ielūgumiem apmeklēt pārcelto šovu. Kur gan tas notiks, vēl nav zināms, un SIA ”Mana Izklaide”, kas bija uzņēmusies cīņas rīkošanu, pārcelto maču neorganizēs.

Šodien Andris Kivičs savā "Facebook" tiešraidē turklāt arī paziņoja, ka cīņa nenotiks arī 20. aprīlī. Nu tā esot pārcelta uz vēl vēlāku laiku - 20. maiju. "Es to uztveru kā tādu izklaides pasākumu, kura noslēgums beigās vienam vai otran gan varētu būt sāpīgs," noteica Kivičs.

Portālam Jauns.lv SIA ”Mana Izklaide” valdes priekšsēdētājs Arnis Ozoliņš pavēstīja, ka biļetes uz 9. marta cīņu bija iegādājušies vairāki simti cilvēku. "Tūkstotis tas nebija, bet nebija arī daži desmiti," atklāja Ozoliņš, piebilstot, ka klubā "Godvil", kurā bija paredzēta cīņa, šovu vērot iespējams apmēram pusotram tūkstotim interesentu. "Pilns piepildījies nebūtu, bet puse - noteikti," tā Ozoliņš.

Laika trūkuma dēļ SIA ”Mana Izklaide” Kiviča un Endziņa cīņu tomēr nerīkos. "Mums ir citi pasākumi, mēs jau ar šo krietni iespringām," saka Ozoliņš. "Latvieši laikam nav gatavi šādam šovam," piebilst viņš. "Pirmajās dienās biļetes pirka ļoti, bet pēc tam viss apstājās," saka Arnis, vainojot nelabvēļu aktivitātes sociālajos tīklos. "Bija sataisītas speciālas lapas, ko šēroja tūkstoši, aicinot nekādā gadījumā nepirkt biļetes, neatbalstīt šo cilvēku dzīves. Šķiet, ka Latvijā cilvēki uz šādiem šoviem nepavelkas, citur jau visu laiku kaut kas tāds notiek."

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon