foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Jauns skandāls - Rodrigesu vaino neuzticībā Dženiferai Lopesai
Dženifera Lopesa un Alekss Rodrigess.
2019. gada 13. marts, 16:35

Jauns skandāls - Rodrigesu vaino neuzticībā Dženiferai Lopesai

Jauns.lv

Bijušais beisbola komandas „Yankees” spēlētājs Hosē Kanseko (54) vaino Aleksu Rodrigesu, ka viņš krāpis savu līgavu Dženiferu Lopesu ar Kanseko šķirto sievu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: DJDM/WENN.com/Vida Press
Hosē Kanseko.

Aizvadītajā nedēļas nogalē bijušais beisbolists Alekss Rodrigess bildināja dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu, pasniedzot viņai saderināšanās gredzenu ar lielu briljantu viena miljona ASV dolāru vērtībā. Lai gan Rodrigesa pagātnē ir bijuši neuzticības skandāli, kuru dēļ izirušas viņa iepriekšējās attiecības, kopš iepazīšanās ar Dženiferu Lopesu viņi atstājuši ārkārtīgi saderīga un harmoniska pāra iespaidu.

Pēc divu gadu kopābūšanas pāris gatavojas kāzām. Taču jauko ziņu par saderināšanos nule kā aizēnojuši bijušā beisbolista Hosē Kanseko apgalvojumi, ka Rodrigess krāpis jauno līgavu ar Kanseko šķirto sievu.

foto: Rob Latour/REX/ Vida Press
Džesika Kanseko.

Kā informē portāls „Vulture”, apvainojumu Rodrigesam neuzticībā Hosē Kanseko publiski paudis dienu pēc pāra paziņojuma par saderināšanos. „Viņa pat nezina, ka viņš viņu krāpj ar manu bijušo sievu Džesiku. Nabaga meitenei pat nav ne jausmas, kas viņš patiesībā ir.”

Savus pārmetumus Rodrigesam neuzticībā viņš izteicis vēl vairākos sekojošos ierakstos savā „Twitter” blogā. „Pirms dažiem mēnešiem biju ar viņu [bijušo sievu], kad viņš viņai piezvanīja,” apgalvo Kanseko. „Alekss Rodriges, neesi mēsla gabals, pārstāj krāpt Dženiferu Lopesu.”

Hosē Kanseko savos publiskajos „Twitter” vēstījumos arīdzan dievojas, ka ir gatavs veikt melu detektora pārbaudi, kas tikai apliecināšot, ka viss, ko viņš saka, esot 100% patiesība.

Bijušā vīra pārmetumus sociālajos tīklos komentējusi arī pati Džesika Kanseko. „Melīgā apsūdzība, ko izteicis Hosē, nav patiesa,” norādījusi sieviete.

„Es Aleksu pazīstu daudzus gadus un neesmu pat satikusi pēdējos piecus no tiem,” viņa atspēko eksvīra teikto. „Pavisam noteikti es neesmu ar viņu gulējusi. Esmu draudzīgās attiecībās ar abiem – viņu un Dženiferu.”

foto: Joshua Dahl-USA TODAY Sports/ Sipa USA/ Vida Press
Hosē Kanseko.

46 gadus vecā Džesika Kanseko apliecina, ka viņa speciāli atkārtoti lejuplādējusi „Twitter” aplikāciju, lai atspēkotu bijušā vīra melīgās baumas par neuzticību.

foto: ©Lifetime Television/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Džesika Kanseko ar meitu Džosiju Kanseko 2016. gadā.

„Patiesībā es pat neizmantoju „tviteri”. Man vajadzēja no jauna lejuplādēt aplikāciju. Es arīdzan neskatos televīziju un pat nezināju, ka šādas lietas notiek,” par nepatīkamajām baumām izteikusies Džesika. „Pēdējoreiz personīgi satiku Aleksu, kad viņš vēl bija kopā ar Toriju Vilsoni. Kopā ar manu draugu mēs aizgājām vakariņās. Mēs esam tikai draugi, mans Dievs!”

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Dženifera Lopesa ar draugu Aleksu Rodrigesu un savu mammu Ņujorkā

Lai gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess satiekas tikai mēnesi, latino dīva jau iepazīstinājusi mīļoto ...

gallery icon
20